Цікаві події на тиждень 10-13 березня в Івано-Франківську

В нашому місті завжди є чим зайнятись. Для відчуття цікавої історії та акторів можна відвідати вистави. Разом з дітьми завітати на майстер-класи, а ввечері розважитись на драйвових вечірках. Окрім того, не потрібно забувати і про активний відпочинок в якому розкриватиметься весь ваш потенціал. 

До вашої уваги добірка подій на тиждень в Станіславові.

Картинки по запросу "івано франківськ фото"

Казка “Всі миші люблять сир”

Цікава історія про мишей, які мали б жити в дружбі та злагоді. Проте це не так. Сірі миші недолюблюють білих, а ті своєю чергою сірих. Все змінюватимуть їхні діти, котрі закохані – наче герої романтичної книги. Що з цього вийде, ви зможете побачити вже цієї середи, на сцені нашого театру.

Дата та час:  11 березня, 2020, 12:00 год

Вартість: 50 грн.

Місце проведення: Драмтеатр (вул. Незалежності, 42)

Вистава “Усе про жінок”

П’ять історій про кумедних жінок та їхні таємниці, які розгадати можуть хіба що інші жінки. Комічні, сентиментальні, а також драматичні ситуації розказуватимуть долю головних героїнь.

Дата та час:  12 березня, 2020, 18:00 год

Місце проведення: Театр Ляльок (вул. Незалежності, 10 А)

Лінія Маннергейма

Вперше з сольним концертом в Івано-Франківську! Впізнавані треки та презентація першого студійного альбому “Конфіскат”. “Конфіскат” – перша повномасштабна робота “Лінії”. До нього увійшли речі з двох попередніх міні-альбомів: “Де твоя лінія?” та “Бої без правил”, а також зовсім свіжі треки, записані цього літа.

Дата та час:  13 березня, 2020, 19:00 год

Вартість: 100 грн.

Місце проведення: Просвіта (вул. Грушевського, 18)

Кіноклуб: Віднесені привидами

Один з найвідоміших анімаційних фільмів у світі. Вимовляючи слово “аніме”, всі обов’язково згадують про майстерну роботу режисера Міядзакі Хаяо. Пориньте у світ фентезійної історії та культових героїв.

Дата та час:  11 березня, 2020, 17:00 год

Місце проведення: Підземний Перехід Ваґабундо (вул. Орлика, 7)

Як допомогти дитині зрозуміти математику і полюбити її

З дитинства цифри та все що пов’язано з ними не дуже подобається малечі. Сприймати цікаві малюнки чи музику виходить набагато краще аніж цю важливу науку. На даному майстер-класі ви дізнаєтесь, як привити любов дитини до математики та як втримати її прихильність до неї.

Дата та час:  13 березня, 2020, 17:00 год

Вартість: 200 грн.

Місце проведення: Kaizen Alternative Learning (вул. Леонтовича, 8 Б)

Нові фільми чекають вас в кіно

Вітчизняні муві не стоять на місці, а радують нас своїми кінострічками. Ось і “Побачення в Вегасі” не став виключенням. Цікава історія про юнака який летить в Вегас для підписання важливого контракту. Проте, летить не тільки він, а і його конкуренти…

“#Ящетут” та “Гарячі матусі” знову показують якими мають бути хороші французькі комедії, а “Емма” дає інше бачення на стандартну історію заміжжя в минулому.

І звісно ж мультфільм. Цього разу від відомих творців на сцену виходить “Уперед”, який повідає про цікаве життя міфічних істот у не зовсім міфічному світі. Найменші глядачі будуть задоволені.

 

Підготував Андрій Теремко

Більше подій ви можете знайти на нашому сайті

 А також підписуйтесь на нашу розсилку щоденних цікавих подій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *