“Уперед”, “Побачення у Вегасі”, “Емма”, “#Я ще тут”, “Гарячі матусі” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 5 нових фільмів: “Уперед”, “Побачення у Вегасі”, “Емма” “#Я ще тут”, “Гарячі матусі”

ОПИС ФІЛЬМУ “Уперед”

Оригінальна назва Onward
Жанр мультфільм, фентезі, комедія, пригоди, сімейний
Тривалість 102 хв
Режисер Ден Скенлон
Країна США
Прем’єра 5 березня 2020

СЮЖЕТ 

Брати-ельфи Іен і Барли Лайтфут живуть в чарівному світі, населеному тролями, гоблінами, гномами, кентаврами і єдинорогами. Колись їх світ переповнювала магія, але ті часи пройшли, і тепер казкові істоти літають на літаках, користуються автомобілями, і ведуть в цілому прозаїчне життя. Однак несподівана знахідка призводить до того, що брати вирішують відправитися в захоплюючу подорож на пошуки справжнього чаклунства з давніх переказів.

ОПИС ФІЛЬМУ “Побачення у Вегасі”

Оригінальна назва Побачення у Вегасі
Жанр комедія
Тривалість 92 хв
Режисер Сергій Вейн
Країна Україна
Прем’єра 5 березня 2020

СЮЖЕТ

Артем вміє знайти особистісний підхід до кожного клієнта завдяки тим же соцмережам, там стільки інформації! Звичайно ж, такого таланту цінують на роботі. Його бос вирішила дати йому дуже важливе завдання – підписати контракт в Лас-Вегасі з одним дуже важливим клієнтом. Так хлопець опинився на борту літака, де, звичайно ж, не упустив можливості познайомитися з красунею на ім’я Оксана. Як виявилося, вона теж рекламний агент і теж летить провести презентацію тому ж клієнтові. Артем себе не видав, але вирішив будь-що-будь перешкодити суперниці.

ОПИС ФІЛЬМУ “Емма”

Оригінальна назва Emma
Жанр драма, комедія
Тривалість 125 хв
Режисер Отем ДеУайлд
Країна Велика Британія
Прем’єра 5 березня 2020

СЮЖЕТ

Красива, молода і багата Емма Вудхаус, будучи впевненою, що ніколи не вийде заміж, виступає в ролі свахи для своїх подруг і знайомих. Але життя підносить їй сюрприз за сюрпризом. Одного разу вона відмовляє свою подругу Гаррієт виходити заміж за фермера і сватає її з вікарієм Елтоном. Але той закохується в саму Емму…

ОПИС ФІЛЬМУ “#Я ще тут”

#Я ще тут

Оригінальна назва #JeSuisLa
Жанр комедія, романтика
Тривалість 97 хв
Режисер Ерік Лартіго
Країна Франція, Бельгія
Прем’єра 5 березня 2020

СЮЖЕТ

Як закохуються у наші дні? За допомогою соцмереж та гаджетів… Але ж потім настає черга справжнього побачення! Чи ні? Неймовірно романтична комедія у стилі “Реальна любов”, “Труднощі перекладу” та “Термінал”. 

ОПИС ФІЛЬМУ “Гарячі матусі”

Гарячі матусі
Оригінальна назва Milf
Жанр комедія
Тривалість 96 хв
Режисер Аксель Лаффон
Країна Франція, Бельгія
Прем’єра 30 січня 2020
СЮЖЕТ
Коли тобі стукнуло сорок років – життя тільки починається. Особливо якщо ти самотня, нікому не потрібна жінка. Ну добре, у тебе є кілька таких же подруг зі спільними проблемами. І тут ви втрьох вирішуєте поїхати у відпустку, щоб трохи розвіятися, відпочити, закрутити якийсь роман. Соня, Сесіль й Еліз вирішили, що будуть відриватися на повну котушку на курорті. Робитимуть те, що ніколи би не зробили, пробувати щось нове. Вони навіть познайомилися з кількома хлопцями, які в сини їм годяться. Здавалося б, це просто курортний роман, адже різниця у віці занадто велика. А може, це не просто так? Здається, це те, що потрібно для сорокарічних жінок.
 
 

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *