Як провести святкові дні 7, 8 та 9 березня в Івано-Франківську

Цілих три дні відпочинку та гарного проведення часу дарує нам прийдешній місяць. Потіште своїх улюблених жінок увагою та подарунками, відвідайте друзів та близьких, а також наберіться хорошого настрою на багато часу вперед!

До вашої уваги добірка цікавих подій на святкові дні.

Картинки по запросу "8 березня фото"

Майстер-клас “Аромати весни”

Натуральність та робота власними руками завжди високо цінувалась у світі. Тепер, ви та ваші дітки матимете змогу зробити власне запашне мило, яке не матиме аналогів. Екологічно чисте та з улюбленими ароматами, наповнить ваш дім комфортом і незрівнянними ароматами. 

Дата та час: 7 березня, 2020, 11:30 год

Місце проведення: Англійська Helem Doron Frankivsk (вул. Мельничука, 16 Б)

Готуємо мамам подарунки до 8-го березня!

Для найкращих у світі мам можна зробити найкращий у світі подарунок. І в цьому нам допоможе дизайнерка Роксолана Олійник, яка навчить створювати топіарії. Декоративні дерева, які не займатимуть багато місця, та стануть чудовим доповненням до будь-якого інтер’єру.

Дата та час: 7 березня, 2020, 14:00 год

Вартість: 230 грн.

Місце проведення: Ресторація “Хата Багата” (вул. Бельведерська, 2 А)

8 березня у Fazenda Family Park

У прекрасний жіночий день, 8 березня, у Fazenda Family Park відбудеться справжня вечірка, яка сподобається вашій половинці та стане незабутньою. Василь Жупник розважить своїм голосом, DJ Que Paso відповідатиме за музику, а розбавить це все дійство крутий розіграш призів.

Дата та час: 8 березня, 2020, 18:00 год

Місце проведення: Fazenda Family Park (Калуське шосе, 25)

“Лускунчик” Львівський Театр опери та балету

Геніальний балет за мотивами генія П.І. Чайковського постане на франківській сцені щоб приголомшити глядача. Дивовижні артисти з яких ви не зводитимете очей, перевтілюватимуться в казкових головних героїв під супроводом впізнаваної у всьому світі класичної музики. І звісно ж історія з елементами драми в цікавій подачі завершить майстерну композицію.

Дата та час: 8 березня, 2020, 18:00 год

Вартість: 120-590 грн.

Місце проведення: Драмтеатр (вул. Незалежності, 42)

Концерт Романа Скорпіона

Ви матимете змогу послухати улюблені хіти улюбленого виконавця вживу та зарядитись чарівною енергією співака. Поспішайте кликати близьких та друзів, адже буде фантастично!

Дата та час: 9 березня, 2020, 18:00 год

Місце проведення: Арена-центр (вул. Незалежності, 46)

Романтичний фільм в кінотеатрі

Наповнитись чудовим та святковим #mood допоможе фільм “Побачення у Вегасі”. Це вітчизняна романтична комедія, яка розкаже нам про талановитого хлопця, що за дорученням боса летить в Лас-Вегас задля підписання важливого контракту. За іронією долі, не тільки він має намір це зробити. Що з цього вийде, дізнаєтесь під час перегляду

Картинки по запросу "побачення у вегасі"

 

Підготував Андрій Теремко

Більше подій ви можете знайти на нашому сайті

 А також підписуйтесь на нашу розсилку щоденних цікавих подій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *