Як цікаво провести вихідні 8-9 лютого у Івано-Франківську

Довгоочікувана зима дає про себе знати білим снігом та ожеледицею. Дерева зігнувшись під холодним сном, чекають перших променів сонця, а таємничі міські ліхтарі мерехтять тьмяним вечірнім світлом.

Проте, це не привід сидіти вдома, адже в нашому місті завжди відбуваються найцікавіші події, які не залишають нікого байдужим.

До вашої уваги добірка подій на суботу та неділю.

Картинки по запросу "івано-франківськ зимовий"

Перегляньте виставу “Чи падає влітку сніг?”

Близькі люди можуть допомогти в найскрутнішій ситуації та підтримати коли того потрібно. Проте, часто ми не звертаємо на це уваги. Дана історія допоможе нам відчути любов близьких, та зрозуміти що вони наш найцінніший скарб.

Дата та час: 8 лютого, 2020, 18:00 год

Вартість: 50-150 грн.

Місце проведення: Драмтеатр (вул. Незалежності, 42)

Розмалюйте пряничні валентинки

Запах свіжовипечених пряників не залишає нікого осторонь. А якщо це прянична валентинка, яку можна подарувати своїх коханій людині то радість лише подвоюється.

Дата та час: 8 лютого, 2020, 11:30 год

Вартість: 100 грн.

Місце проведення: ТЦ River Park (вул. Галицька, 139 А)

Створіть запашне мило 

Натуральне виробництво набирає шалених обертів в сучасних реаліях. Мило не стало виключенням, адже створене за власною методикою майстрині. З додаванням запашних карпатських трав, воно розкривається зовсім з іншого боку.

Дата та час: 9 лютого, 2020, 12:00 год

Вартість: 130 грн.

Місце проведення: Простір розвитку “Ресурс” (вул. Новгородська, 49/302)

Дізнайтесь як можна заробляти з продажу фото на стоках

Фотографії можуть бути не тільки улюбленим заняттям, а й приносити дохід та широку відомість. Це можна сміливо комбінувати з навчанням чи основною роботою. Про всі нюанси та підводні камені розкаже майстер своєї справи Антон Куба.

Дата та час: 9 лютого, 2020, 10:00 год

Вартість: Безкоштовно. За попередньою реєстрацією (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbbHcOIKqUeN8bCTNCT8wiD09M_P-zXSl64uuTGD3eh6icGg/viewform)

Місце проведення: Вдома (вул. Галицька, 29)

Насолодіться сольним концертом Тараса Компаніченка

Неймовірна мелодія що буде заворожувати. Справжній кобзар 21 століття виконає улюблені мотиви та наповнить серце теплом.

Дата та час: 9 лютого, 2020, 14:00 год

Вартість: 50 грн.

Місце проведення: Музей мистецтв Прикарпаття (майдан Шептицького, 8)

Нові фільми вже в кіно

DC ще має чим здивувати глядачів. “Хижі пташки (та фантастична Харлі Квінн)” дасть змогу побачити Марго Роббі в улюбленій ролі шаленої подруги Джокера. Та цього разу, замість клоуна буде інша команда.

“Особливі” розкажуть історію про людей з аутизмом та їх волю до життя. Про чоловіків, які роблять все можливе для нормального життя цих людей…

А також мультфільми. “Троль: Історія з хвостом” про життя дивних істот і героїчний порятунок правителя та “Вік Вікінг” про цікавого головного героя, який не схожий на інших.

 

Підготував Андрій Теремко

Більше подій ви можете знайти на нашому сайті

 А також підписуйтесь на нашу розсилку щоденних цікавих подій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *