“Хижі пташки (та фантастична Харлі Квінн)”, “Троль: Історія з хвостом”, “Особливі”, “Вік Вікінг”, у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 4 нових фільми: “Хижі пташки (та фантастична Харлі Квінн)”, “Троль: Історія з хвостом”, “Особливі”, “Вік Вікінг”

ОПИС ФІЛЬМУ “Хижі пташки (та фантастична Харлі Квінн)”

Оригінальна назва Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
Жанр бойовик, кримінал, пригоди
Тривалість 109 хв
Режисер Кеті Янь
Країна США
Прем’єра 6 лютого 2020
Актори Марго Роббі, Джерні Смоллетт, Мері Елізабет Уінстед

СЮЖЕТ 

У Харлі Квінн своя біда – вони з Джокером порвали. Але довго їй нудьгувати не доводиться, адже Роман Сіоніс, місцевий підступний бізнесмен з манією величі, разом зі своїми підопічними і колегами почав полювання на юну дівчинку на ім’я Касс. Харлі хоче її захистити від зла, нехай для цього їй доведеться об’єднатися з іншими злочинницями.

ОПИС ФІЛЬМУ “Троль: Історія з хвостом”

img

Оригінальна назва Troll: The Tale of a Tail
Жанр анімація, пригоди, сімейний, фентезі
Тривалість 88 хв
Режисер  Кевін Манро, Крістіан Кемп
Країна Канада, Норвегія
Прем’єра 6 лютого 2020

СЮЖЕТ Принц Трим має три дні на порятунок свого батька, короля Грома, який обернувся на камінь і чий хвіст украв злий лівоий дух. Трим та його супутники повинні вирушити у небезпечну подорож через Ервод – країну тролів, щоб урятувати життя баться та повернути колівству повноправного правителя.

ОПИС ФІЛЬМУ “Особливі”

Особливі

Оригінальна назва Hors normes
Жанр драма, комедія
Тривалість 114 хв
Режисер  Олів’є Накаш, Ерік Толедано
Країна Франція
Прем’єра 6 лютого 2020
Актори Венсан Кассель,Реда Катеб

СЮЖЕТ 

Кожен день ми зустрічаємо десятки, сотні, а то й тисячі людей, навіть не знаючи, хто вони такі, що в них є особливого. Й існує певний відсоток людей, які по-справжньому унікальні. Ми не завжди їх помічаємо, а часом і просто не хочемо помічати – це люди з аутизмом. Вони зовсім не схожі на звичайних перехожих, і, повірте, у них непросте життя. Кожному з них шалено потрібна допомога, навіть проста увага. І є люди, які готові їм це давати, не вимагаючи нічого натомість. Це історія чоловіків, які роблять все можливе, щоб навчати дітей із аутизмом.

ОПИС ФІЛЬМУ “Вік Вікінг”

Вік Вікінг

Оригінальна назва Vic the Viking
Жанр анімація, сімейний
Тривалість 77 хв
Режисер Ерік Казес
Країна Франція, Німеччина
Прем’єра 6 лютого 2020

СЮЖЕТ 

Колись землі Скандинавського півострова населяли справжні вікінги – брутальні, відважні, неперевершені воїни. Таким точно був знаменитий Конунг, а ось його син Вік зовсім не схожий на інших вікінгів. Войовничість – це зовсім не про хлопчика, він більше намагається брати розумом і кмітливістю. Одного разу Віку до рук потрапив неймовірний артефакт – меч самого Одіна, який, за легендами, може перетворити все, що завгодно, в золото. Так юний вікінг випадково перетворив свою маму в золоту статую. Хлопчик усе своє життя мріяв про далекі подорожі, й ось зараз йому потрібно поїхати до брами самого Асгарда, щоб зняти з мами ці чари. Звичайно ж, із ним будуть його друзі, які допоможуть Віку пройти цей неймовірно складний шлях.

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *