“Агент Єва”, “Думай як пес”, “Година диявола”, “Форпост”, “В очікуванні варварів”, “Коханці” У Івано-Франківську. Квитки тут

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 6 нових фільмів: “Агент Єва”, “Думай як пес”, “Година диявола”, “Форпост”,”В очікуванні варварів”, “Коханці”

ОПИС ФІЛЬМУ “Агент Єва”

Оригінальна назва Ava
Жанр бойовик, трилер, драма, кримінал, детектив
Режисер Тейт Тейлор
Країна США
Прем’єра 13 серпня 2020

СЮЖЕТ 

Вона розумна, красива і надзвичайно небезпечна. Переміщаючись по світу немов тінь, агент по імені Єва поодинці виконує найскладніші завдання свого керівництва. Раптово, коли чергова спецоперація йде не за планом, і Єва вирішує вийти з гри, один з впливових босів секретної служби відкриває на неї полювання.

ОПИС ФІЛЬМУ “Думай як пес”

Оригінальна назва Think Like a Dog
Жанр фантастика, драма, комедія, сімейний
Тривалість 91 хв
Режисер Джил Джангер
Країна Китай, США, Велика Британія
Прем’єра 13 серпня 2020
Актори Гебріел Бейтман, Джош Дюамель, Меган Фокс

СЮЖЕТ 

В ході наукового експерименту 12-річний вундеркінд Олівер встановлює телепатичний зв’язок з улюбленим і, як виявилося, дуже розумним псом Генрі. Завдяки підказкам собаки хлопцю вдається вирішувати проблеми в школі, вдома і навіть з дівчатками…

ОПИС ФІЛЬМУ “Година диявола”

Оригінальна назва The Cleansing Hour
Жанр жахи
Тривалість 94 хв
Режисер Деміен Левек
Країна США
Прем’єра 13 серпня 2020

Актори Райан Гузман, Кайл Галлнер, Алікс Анджелисм

СЮЖЕТ 

Двоє аферистів домоглися успіху, запустивши онлайн-трансляції обрядів екзорцизму, а насправді кожен випуск – це ретельно продумана постановка. Але в цьому прямому ефірі їм доведеться мати справу зі справжнім демоном.

ОПИС ФІЛЬМУ “Форпост”

Оригінальна назва The Outpost
Жанр бойовик, воєнний, драма, історія
Тривалість 123 хв
Режисер Род Лурі
Країна США, Болгарія
Прем’єра 13 серпня 2020

Актори Скотт Іствуд, Калеб Лендрі Джонс, Орландо Блум

СЮЖЕТ 

У 2006 році в північному Афганістані армія США встановила кілька блокпостів, щоб перешкоджати контрабанді зброї і переміщенню бойовиків руху Талібан з Пакистану. Форпост Кітінг розташовувався в горах Гіндукуш – військова база з усіх боків була оточена горами і перебувала в невигідній позиції. 3 жовтня 2009 року американським військовим довелося вступити в нерівний бій з переважаючими силами талібів.

ОПИС ФІЛЬМУ “В очікуванні варварів”

img

Оригінальна назва Waiting for the Barbarians
Жанр драма
Тривалість 112 хв
Режисер Сіро Ґерра
Країна США, Італія
Прем’єра 13 серпня 2020
Актори Марк Райленс Джонні Депп Роберт Паттінсон Ґана Баярсайкхан Ґрета Скаккі Девід Денсік Сем Рід Гаррі Меллінґ

СЮЖЕТ 

Невеличке місто на околиці могутньої і деспотичної Імперії розбурхане повідомленням про можливий напад племен із сусідніх пустель, яких імперці називають варварами. Полковник Джолл, який щойно прибув зі столиці, готовий на будь-що аби вибити з людини необхідні покази. Жорстокість полковника штовхає міського суддю, людину від природи тиху й делікатну, на бунт проти Імперії.

ОПИС ФІЛЬМУ “Коханці”

Коханці

Оригінальна назва Endings, Beginnings
Жанр мелодрама, романтика
Тривалість 110 хв
Режисер Дрейк Доремус
Країна США, Південна Корея
Прем’єра 13 серпня 2020
Актори Шейлін Вудлі,Джеймі Дорнан

СЮЖЕТ 

Художниця Дафна за один рік переживає кохання, втрати і дивовижні відкриття про саму себе. Зважившись закінчити затяжні і виснажливі стосунки, Дафна швидко втягується відразу в два нових романи: з привабливим письменником і пристрасним «поганим хлопцем».

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *