У Франківську до кінця місяця відремонтують одну з центральних вулиць міста

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків провів традиційну перевірку стану ремонтних робіт на вулиці Коновальця.

Йдеться про облаштування ділянки на вулиці Євгена Коновальця, 42, 44, 46  та території поруч з Музеєм Небесної Сотні, пише Ратуша з посиланням на офіційний сайт Руслана Марцінківа.

Роботи проводять на замовлення Управління капітального будівництва, завершення яких планується впродовж місяця.

Щодо цієї міжбудинкової території давно звертались мешканці з проханням здійснити ремонт. І скаржились, що центру міста не пасує такий стан. Вже зараз локація має зовсім інших вигляд та значна частина робіт вже завершена і в найближчі місяці й тут буде повний і давноочікуваний порядок, – зазначив депутат Олег Капустяк.

ДО ТЕМИ: У Франківську розпочався капітальний ремонт вулиці Озаркевича. ФОТО

Заступник керівника підрядної організації ТОВ «Невікол» Юрій Петечел розповів, що роботи з облаштування міжбудинкових проїздів на цій локації розпочали ще минулого року. Планують облаштувати тротуари, проїжджу частину та паркувальні місця з еко-бруківки для автомобілів.

Ремонтні роботи завершаться впродовж цього місяця, але ще додатково тут планується висадка дерев, кущів, а також встановлення лавок та інших об’єктів благоустрою, – додав пан Юрій.

Сьогодні триває облаштування парковки навпроти Музею Небесної Сотні.

Ці роботи вже давно планували, та вони певною мірою затягнулись. Але зовсім скоро це буде ще один гарний та упорядкований двір. Крок за кроком робимо Франківськ кращим у всіх мікрорайонах та у всіх частинах міста, – зазначив очільник міста.

Джерело: https://www.ratusha.if.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *