“Тролі 2. Світове турне”, “Потяг до Пусана 2: Півострів “, “Спадок брехні” у Івано-Франківську. Квитки тут

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 3 нові фільми: “Тролі 2. Світове турне”, “Потяг до Пусана 2: Півострів “, “Спадок брехні”

ОПИС ФІЛЬМУ “Тролі 2. Світове турне”

Оригінальна назва Trolls World Tour
Жанр мультфільм, мюзикл, фентезі, комедія, пригоди, сімейний
Режисер Уолт Дорн, Девід П. Сміт
Країна США
Прем’єра 06 серпня 2020

СЮЖЕТ 

Поп-тролі в шоці – виявляється, світ музики набагато більше, ніж вони думали. Рейвах, оупен-ейри, класичні концерти і, звичайно, хіп-хоп баттли – попереду їх чекає запаморочливі веселощі.

Але нестримна королева Рокс планує знищити все… щоб світом беззастережно правив хард-рок!

Розочка, Цветан і їх нові друзі відправляються в неймовірну подорож: їм належить об’єднати всіх тролів і перешкодити Рокс.

ОПИС ФІЛЬМУ “Потяг до Пусана 2: Півострів”

Оригінальна назва Train to Busan 2
Жанр екшн, жахи
Тривалість 120 хв
Режисер Ен Сан-хо
Країна Корея Південна
Прем’єра 06 серпня 2020
Актори Кан Дон-он, Лі Джон-Хен, Лі Ре

Через чотири роки після спалаху страшного вірусу, поширення якого Південна Корея стримати не змогла, то, що залишилося від країни, знаходиться в блокаді, а полчища зомбі розгулюють по всьому півострову. Колишній військовий Хан Джон-сік в складі спецзагону відправляється в закриту зону, щоб відшукати приховані гроші, і тепер йому доведеться пробиратися по страшному світу, де крім зазначеної загрози небезпеку становлять і люди, які влаштовують жорстокі ігри на виживання.

ОПИС ФІЛЬМУ “Спадок брехні”

Оригінальна назва Legacy of Lies
Жанр трилер, бойовик
Тривалість 100 хв
Режисер Ед Бол
Країна США
Прем’єра 06 серпня 2020

СЮЖЕТ 

Мартін Бакстер, колишній оперативник МІ6, знову поринає у світ шпигунства, коли його просять допомогти в розкритті шокуючої правди про секретні операції міжнародних спецслужб.

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *