“Мій друг містер Персіваль”, “Зустрінемось онлайн”, “Агент Лев”, “Зроблено в Італії” у Івано-Франківську. Квитки тут

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 4 нові фільми: “Мій друг містер Персіваль”, “Зустрінемось онлайн”, “Агент Лев”, “Зроблено в Італії”

ОПИС ФІЛЬМУ “Мій друг містер Персіваль”

Оригінальна назва Storm Boy
Жанр драма, пригоди, сімейний
Тривалість 99 хв
Режисер Шон Сіт
Країна Австралія
Прем’єра 23 липня 2020
Актори Фінн Літтл, Джай Кортні, Джеффрі Раш

СЮЖЕТ 

Майкл Кінглі – успішний бізнесмен і щасливий батько сімейства. Але одного разу його наздоганяють образи з дитинства, яке він провів на захованому від усього світу узбережжі океану.

Він повинен розповісти своїй онучці незвичайну історію хлопчика на прізвисько Штормік і осиротілого пелікана – Містера Персиваля. Історію небезпечних пригод і дивовижної дружби, яка вплинула на все його життя.

ОПИС ФІЛЬМУ “Зустрінемось онлайн”

Оригінальна назва Gut gegen Nordwind
Жанр мелодрама
Тривалість 123 хв
Режисер Ванесса Йопп
Країна Німеччина
Прем’єра 23 липня 2020
Актори Нора Чірнер, Олександр Фелінга, Клаудія Ейзінгер

СЮЖЕТ 

Романтична історія за світовим бестселером Даніеля Глаттауера, написаним у формі е-мейл листів.

Вони випадково зустрілись в інтернеті. Еммі помилилась адресою. Лео відповів із чемності. Між ними почалося незвичне листування, можливе лише між двома абсолютно незнайомими людьми. Дуже скоро постає важливе питання: коли справа дійде до особистої зустрічі “в реалі”? Та й взагалі: чи зможуть їхні почуття, отримані й надіслані в електронних листах, збережені на комп’ютері, пережити зустріч в реальному світі?

ОПИС ФІЛЬМУ “Агент Лев”

Оригінальна назва Le Lion
Жанр комедія
Тривалість 95 хв
Режисер Людовик Кольбо-Жюстен
Країна Франція, Бельгія
Прем’єра 23 липня 2020
Актори Дені Бун, Філіп Катрін, Енні Серра

СЮЖЕТ 

Психіатр намагається зрозуміти, в чому проблема його нового пацієнта: той стверджує, що він секретний шпигун міжнародного рівня на прізвисько Агент Лев. Але коли на очах доктора викрадають його наречену, йому нічого не залишається, як звернутися за допомогою до цього дивного «спецагента».

ОПИС ФІЛЬМУ “Зроблено в Італії”

Оригінальна назва Made in Italy
Жанр комедія
Тривалість 100 хв
Режисер Джеймс Д’Арсі
Країна Велика Британія
Прем’єра 23 липня 2020
Актори Ліам Нісон, Валерія Білелло, Майкл Річардсон

СЮЖЕТ 

Відомий лондонський художник Роберт приїжджає в Тоскану разом з сином Джеком, щоб продати старий будинок, що залишився йому після смерті дружини. Роберт і Джек розраховують зробити невеликий ремонт і виїхати, але в підсумку залишаються в Італії на кілька днів, що допомагає їм відновити не тільки будинок, але і давно порушені відносини.

 

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *