Світлину франківської фотографині опублікував італійський VOGUE

Світлина, зроблена франківською фотографинею Тетяною Подоржнюк, була опублікована в італійській версії всесвітньо відомого журналу про моду та стиль VOGUE.

Світлину франківської фотографині опублікував італійський VOGUE 1

За словами Тетяни, щотижня в певний період журнал приймає роботи фотографів. Найкращі роботи публікують на сайті Vogue з логотипом журналу і додають до портфоліо фотографа. Якщо фото не подобається чи не підходить під формат журналу – видаляють.

“Тобто в портфоліо фотографів на сайті Vogue відображаються тільки ті фото, котрі редактори журналу прийняли, якщо портфоліо без фото – це означає, що запропоновані фотографії не були схвалені редакторами», – розповідає фотографиня.

Локацією зйомки став палац Рея в селі Приозерне на Рогатинщині, пише Огого. На світлині – франківка Юля Нагірняк.

«Я люблю фото, котрі мають глибокий зміст, де модель і те, що навколо, створюють сильну емоційну віддачу в глядача. Я намагаюся розвиватися саме в цьому напрямку фотомистецтва, і мені приємно, що мою роботу позитивно оцінили у Vogue, значить, я на правильному шляху. До речі, це моє перше фото, котре я подала в журнал. І, чесно кажучи, я не думала, що світлину одразу приймуть, адже там неймовірна конкуренція, і талановитих, професійних фотографів дуже багато, чий досвід значно більший, ніж у мене», – каже Тетяна Подорожнюк.

Каже, що хотіла  поєднати щось живе і прекрасне та щось вже давно покинуте і занедбане.

«Моделлю обрала Юлю, вона дуже ніжна і тендітна, вона ідеально вписалась в мою концепцію. Стосовно локації – вибір був однозначно палац Рея, на мою думку, це неймовірно красиве місце, від нього аж мурашки по шкірі, і дуже несправедливо те, що він в такому занедбаному стані», – поділилась Тетяна.

Джерело: КУРС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *