Як цікаво провести першу половину березня в Івано-Франківську

Не дивлячись на похмуру погоду та не завжди сонячні дні, весна вже тут. А це означає те, що цікавих подій в нашому місті побільшає! Відвідайте з друзями талановиті вистави або ж збирайтесь на драйвові концерти. Разом з малечею беріть участь в майстер-класах чи квестах. Івентів багато, та краще погляньте самі, що для вас приготувала весна.

До вашої уваги добірка цікавих подій на першу половину місяця.

Картинки по запросу "івано франківськ"

Вистави

Вистава “Фелікс Австрія”

Історія про людей та місто. Станіславів на початку ХХ століття, майстерно переданий завдяки своїй атмосфері. Місто яке пахне свіжими прянощами та ароматною кавою. А також герої, яких майстерно зіграли улюблені актори.

Дата та час: 3 березня, 2020, 18:00 год

Вартість: 150 грн.

Місце проведення: Драмтеатр (вул. Незалежності, 42)

75-річчя Івано-Франківського театру ляльок

Для любителів театру ляльок настає справжнє свято, адже незабаром відбудеться його ювілей. На знайомій сцені будуть представлені уривки з вистав, пісні найспівочіших акторів, вітання гостей та поціновувачів театру ляльок! 

Дата та час: 6 березня, 2020, 16:00 год

Місце проведення: Ляльковий театр ім. Марійки Підгірянки (вул. Незалежності, 10А)

Вистава “Оскар і Рожева пані”

Емоційна історія про біль та віру в добро. Страшний діагноз став для маленького хлопчика лихою звісткою, проте, дивакувата жінка в рожевому костюмі змінює все…

Дата та час: 12 березня, 2020, 18:00 год

Вартість: 50150 грн.

Місце проведення: Драмтеатр (вул. Незалежності, 42)

Картинки по запросу "оскар і рожева пані"

Концерти та вечірки

Концерт Романа Скорпіона

Талановитий виконавець приїде до Івано-Франківська з всеукраїнським туром, де заспіває улюблені хіти, які звучатимуть на повну! Купуйте квитки та кличте друзів, адже буде фантастично!

Дата та час: 9 березня, 2020, 18:00 год

Місце проведення: Арена-центр (вул. Незалежності, 46)

Morphine Suffering

Відомий український метал-гурт дасть прощальні концерти по всій Україні та влаштує незабутнє шоу. 14 березня в Івано-Франківську ми почуємо “Прощавай”, де своєю музикою гурт запалить востаннє. 

Дата та час: 14 березня, 2020, 19:00 год

Вартість: 200400 грн.

Місце проведення: Pasage Gartenberg (вул. Незалежності, 3)

Масові заходи

Зустріч з Ахтемом Сеітаблаєвим

Талановита людина, яка зробила величезний внесок в розвиток українського кіно та театру. Під час зустрічі зі студентами та викладачами Університету Короля Данила Ахтем поділиться своєю історією, розповість про депортацію і втрату дому, розкриє секрети створення успішного кіно.

Дата та час: 5 березня, 2020, 19:00 год

Вартість: Безкоштовно

Місце проведення: Університет Короля Данила (вул. Коновальця, 35)

Dungeons and Dragons Prombar

Ніколи такого не було і ось знову! Пориньте в міфічний світ хоробрих лицарів та хитрих чаклунів. Оберіть свого персонажа та разом з друзями вривайтесь в пригоди!

Дата та час: 7 березня, 2020, 15:00 год

Вартість: Безкоштовно

Місце проведення: PromBar (вул. Сахарова, 23)

Дизайн, який ти ненавидиш

Лекція для тих, хто хоче пов’язати своє життя з дизайном. Ви зможете дізнатись як робити оригінальний та цікавий дизайн, як зробити користувача щасливим та про що повинен думати дизайнер. 

Дата та час: 7 березня, 2020, 16:00 год

Вартість: Безкоштовно

Місце проведення: Urban Space 100 (вул. Грушевського, 19)

Виставки

Виставка фотографій “Глухота не вирок”

Фотовиставка «Почуй мене» присвячена річниці громадської організації «ГЛУХОТА НЕ ВИРОК». Ви зможете побачити фото дітей, які носять кохлеарні імпланти та слухові апарати. Окрім того, буде проводитись збір коштів на спільну поїздку дітей з порушенням слуху та дітей з дитячих будинків до Меджугор’є.

Дата та час: До 13 березня, 2020, 10:00 год

Місце проведення: Бастіон

Виставка живопису Миколи Качура “Кольорові світанки”

Митець презентує нам свої твори, беручи натхнення з цікавих сюжетів та переосмислюючи їх на власний лад. Його пейзажі – не натуралістичне відтворення конкретного сюжету, це вир емоцій, вихлюпнутий на полотно в момент творчості, емоцій бурхливих, які подекуди складно втихомирити.

Дата та час: До 20 березня, 2020, 10:00 год

Місце проведення: Музей мистецтв Прикарпаття (вул. Шептицького, 8)

Також очікуйте нових фільмів в кінотеатрах

Вітчизняне кіно порадує нас новими фільмами з улюбленими героями. “Побачення у Вегасі” покаже цікаве знайомство, яке переросте в романтичні пригоди. Натомість “Толока” була знята за баладою Тараса Шевченка про те, як у Катерину закохалися троє козаків. Та вони мусять пройти випробування, які будуть зовсім не легкими.

Стрімкі бойовики також не залишаться осторонь. “Бладшот” продемонструє Віна Дізеля у всій красі, який приміряє на себе роль персонажа з коміксів. “Мій шпигун” є не зовсім бойовиком в повному розумінні цього слова. Це швидше комедія з елементами бойовика, проте видовищна та захоплююча.

Добряче посміятись вам дадуть змогу #ящетут”, та “Однієї чарівної ночі”, де головні герої змусять переживати найпозитивніші емоції.

А для малечі знайдеться мультфільм “Уперед”, який повідає історію двох братів-ельфів.

 

Підготував Андрій Теремко

Більше подій ви можете знайти на нашому сайті

 А також підписуйтесь на нашу розсилку щоденних цікавих подій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *