“Їжак Сонік”, “Острів фантазій”, “Гола правда”, “Сенсація”, “Так близько до горизонту”, “Мій пес Ідіот” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 6 нових фільмів: “Їжак Сонік”, “Острів фантазій”, “Гола правда”, “Сенсація”, “Так близько до горизонту”, “Мій пес Ідіот”

ОПИС ФІЛЬМУ “Їжак Сонік”

Оригінальна назва Sonic the Hedgehog
Жанр фантастика, фентезі, бойовик, пригоди, комедія, сімейний
Тривалість 100 хв
Режисер Джефф Фаулер
Країна Канада, Японія, США
Прем’єра 13 лютого 2020
Актори Джим Керрі, Джеймс Марсден, Бен Шварц

СЮЖЕТ 

Соник Ікс і команда його друзів – вірний лис-винахідник Тейлз, закохана їжачиха-боєць Емі, добра дівчинка-кролиця Крим та інші – встають на шляху у геніального суперлиходія доктора Еггмана. Разом зі своєю армією роботів Еггман полює за Смарагдами Хаосу, які дозволять йому поневолити світ.

ОПИС ФІЛЬМУ “Острів фантазій”

Оригінальна назва Fantasy Island
Жанр жахи, фантастика
Тривалість 110 хв
Режисер Джефф Уодлоу
Країна США
Прем’єра 13 лютого 2020
Актори Майкл Пенья, Меггі Кью, Люсі Хейл

СЮЖЕТ 

Загадковий містер Рорк втілює в життя найсміливіші і таємні мрії своїх постояльців на розкішному важкодоступному тропічному курорті. Але чи будуть готові гості розгадати таємницю острова і врятувати свої життя, коли їх фантазії обернуться кошмаром?

ОПИС ФІЛЬМУ “Гола правда”

Оригінальна назва Гола правда
Жанр комедія
Тривалість 82 хв
Режисер Олександр Беляк
Країна Україна
Прем’єра 13 лютого 2020
Актори Дмитро Ступка, Ксенія Мішина, Андрій Джеджула

СЮЖЕТ 

Андрій – досить успішний хлопець. Тільки такі, як він, могли відкрити в Одесі новий розважальний клуб з дуже цікавими та інноваційними технологіями. На честь відкриття Андрій запрошує в гості вісім своїх друзів, щоб ті на власні очі побачили його дітище, протестували деякі “атракціони”. Але ж розважитися є де – безліч кімнат, в яких можна і в “Мафію” зіграти, і в “Крокодила”, і в багато чого ще. Але найцікавіше місце в усьому закладі називається “Детекторрум”, в якому Вам буде дуже складно збрехати. Вірніше неможливо. Тут Вам будуть задавати найпотаємніші питання інтимного характеру, а детектор брехні скаже, чи правдиві ви. Звичайно ж, цей задум приречений на майбутні скандали, адже у кожного з друзів в шафі ховається дуже багато скелетів.

ОПИС ФІЛЬМУ “Сенсація”

Оригінальна назва Bombshell
Жанр драма, біографія
Тривалість 109 хв
Режисер Джей Роуч
Країна США, Канада
Прем’єра 13 лютого 2020
Актори Шарліз Терон, Ніколь Кідман, Марго Роббі
СЮЖЕТ 

Історія жінок, які викрили і скинули з трону свого боса – сумнозвісного засновника наймогутнішої і суперечливої медіаімперії всіх часів.

ОПИС ФІЛЬМУ “Так близько до горизонту”

Так близько до горизонту
Оригінальна назва Dem Horizont so nah
Жанр мелодрама
Тривалість 109 хв
Режисер Тім Трахте
Країна Німеччина
Прем’єра 13 лютого 2020
Актори Яннік Шуманн, Луна Ведлер
СЮЖЕТ 
Літо 1999 року. Молода дівчина Джессіка тільки почала своє доросле життя та зовсім не знає, що їй чекати в майбутньому. У неї є якісь дрібні цілі, але великих планів поки немає. Як мінімум не було, поки дівчині не зустрівся красень на ім’я Денні. Неймовірна посмішка, приваблива зовнішність – немає в ньому чогось того, що не сподобалося би Джесіці. Так вона закохалася в нього по вуха майже з першого погляду. Хлопець працює моделлю та живе сьогоднішнім днем, не заглядаючи далеко в майбутнє. І йому також подобається Джессіка. Ця взаємна любов могла би стати вічною, якби їх не розлучав ВІЛ. У них не так багато часу, щоб витрачати його даремно.
 

ОПИС ФІЛЬМУ “Мій пес Ідіот”

Мій пес Ідіот
Оригінальна назва Mon chien Stupide
Жанр комедія
Тривалість 106 хв
Режисер Іван Атталь
Країна Франція
Прем’єра 13 лютого 2020
Актори Іван Атталь,Шарлотта Генсбур

СЮЖЕТ 

Анрі вже зовсім немолодий. Колись, 25 років тому, чоловік був на своєму пікові – він написав бестселер, який продався неймовірною кількістю копій, успіх був гарантований. Тоді ж у нього з’явилася улюблена дружина Сесіль, яка пройшла всі ці 25 років разом із ним. І з кожним роком як душевний стан, так його письменницький талант, стосунки із дружиною стають все гірше та гірше. У цьому Анрі звинувачує своїх уже дорослих дітей, із якими у нього взагалі не виходить діалог. Щоб хоч якось перезавантажити своє життя, чоловік вирішив підібрати з вулиці бездомного пса. Він назвав його Ідіот, і ця нахабна морда змінить життя свого нового господаря.

 
 
Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *