Викладач Університету Короля Данила став доповідачем на World Summit 2020

Викладач Університету Короля Данила, професор Ігор Онищук став учасником World Summit 2020, який розпочався цими днями у Сеулі.

Організатором World Summit 2020 є Всесвітня федерація миру (Universal Peace Federation), що входить до структури ООН. Мета самміту – сприяння ефективному діалогу між представниками різних організацій, країн, націй, культур і релігій, для поширення уявлення про мир, толерантність, сімейні цінності. Такий міжнародний захід дозволяє консолідувати величезний миротворчий потенціал та досвід країн світу, а також інтегрувати різні міжнародні миротворчі програми.

У заході беруть участь 5000 учасників з різних країн світу. Доповідь Ігоря Онищука стосується миротворчих засад соціальної доктрини католицької церкви, а також ролі духовних лідерів в процесах миробудування.

«Участь у такому заході надзвичайно важлива з метою пошуку нових ідей і рішень щодо: посилення участі парламентаріїв, науковців, політичних і духовних лідерів, інститутів громадянського суспільства у миротворчих процесах, подолання соціально-гуманітарної кризи для досягнення сталого миру та запобігання можливих конфліктів», – розповідає Ігор Онищук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *