Цікаві події другої половини січня в Івано-Франківську

Початок місяця видався багатим на різноманітні святкові заходи, різдвяні виставки та ярмарки. Друга половина місяця обіцяє бути такою ж багатообіцяючою, та не відставати від першої.

Картинки по запросу зимовий івано франківськ фото

Ми підготували добірку цікавих подій на які варто звернути увагу.

Незабутні вистави в театрі

Бажаєте піти в театр та не знаєте на що? Тоді ця вистава вирішить все за вас. Комедія яка змусить вас підняти собі настрій та самопочуття, не забувши про емоції, які ще довго пануватимуть в вашому серці.

Дата та час: 17 січня 2020, 18:00 год.

Вартість: 100 грн

Місце проведення: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка

Лірична комедія "За дверима бажань" - фото

Кохання на швидкості, яке буде супроводжуватись шаленими пригодами в неймовірному ритмі веселощів. Проте, слід зауважити що вистава для дорослих, тому для малечі дивіться події нижче.

Дата та час: 28 січня 2020, 18:00 год.

Вартість: 50-150 грн

Місце проведення: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка

Комедія "Занадто одружений таксист" - фото

Історія, яку можна переглядати неодноразово, та від цього вона не стане гіршою. Геніальні актори, цікавий сюжет, а музичне оформлення як окремий вид мистецтва.

Дата та час: 29 січня 2020, 18:00

Вартість: 150 грн

Місце проведення: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка

Вистава "Продавець дощу" - фото

Мелодійні концерти

Пам’ятаєте безсмертні хіти цього гурту? Як всі наспівували «We Are the Champios» та «I Want to Break Free»? Тепер, ви матимете змогу насолодитись культовими хітами британців в Івано-Франківську. Неперевершене аранжування від Олексія Таланова, вже незабаром прозвучить в нашому місті.

Дата та час: 29 січня 2020, 19:00

Вартість: 170-390 грн

Місце проведення: Івано-Франківська обласна філармонія імені Іри Маланюк

Симфонічний "QUEEN" - фото

Мелодійність на максимум! Шоу, яке за своєю масштабністю, було занесено до «Книги Рекордів України». Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, композитор, явище у сучасному музичному просторі. Майстер поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу. Дійство, яке захопить вас на початку, та не відпустить в кінці.

Дата та час: 26 січня 2020, 19:00

Вартість: 150-430 грн

Місце проведення: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка

Оркестр – це завжди чарівно та вражаюче, а Академічний камерний оркестр Harmonia Nobile, який складається з відомих художніх керівників, солістів та ведучих – це неймовірне шоу, яке майстерно зіграє на ваших почуттях та закличе до найпозитивніших емоцій.

Дата та час: 28 січня 2020, 18:30

Вартість: 30-100 грн

Місце проведення: Івано-Франківська обласна філармонія імені Іри Маланюк

 Harmonia Nobile "Бароко" - фото

Цікаві фестивалі та ярмарки

  • Різдвяний ярмарок

Велике розмаїття товарів, спілкування з майстрами, корисні поради та багато іншого. Саме тут ви зможете наповнитись різдвяним настроєм та налаштуватись на святковий #mood

Дата та час: До 20 січня 2020, 11:00

Місце проведення: вул. Шпитальна, 5 (Палац Потоцьких)

Картинки по запросу різдвяний ярмарок палац потоцьких

Всі люблять фестивалі. Вони набрали свою популярність ще в сиву давнину, та були пов’язані з культурними традиціями пращурів. Ось і «Битва Вертепів» не стала виключенням. Це фестиваль фольклорних дійств, який має необмежену кількість учасників та вагомий головний приз. Тому хутчіш приймайте участь та кличте друзів! Буде весело! 

Дата та час: 26 січня 2020, 12:00

Місце проведення: Університет Короля Данила

Битва вертепів – 2020 - фото

Ігри для дітей та дорослих

  • Вечір настільних ігор

Не секрет, що ігри люблять всі. Починаючи від малечі, закінчуючи дорослими людьми. Настільні ігри не є винятком і по своїй цікавості не поступаються комп’ютерним чи спортивним аналогам. Отже, саме час згадати, як грати в «Дженгу», «Ерудит» та інші цікаві забавки.

Дата та час: 19 січня, 2020, 18:00

Вартість: 30 грн

Місце проведення: Вільний простір “ВДОМА”

  • Четверта гра першого сезону «Що?» «Де?» «Коли?»

Гра, яка не потребує представлення та пояснення. Знайомі правила, цікаві питання та безліч емоцій. Все це чекає вас в новій грі першого сезону.

Дата та час: 26 січня, 2020, 17:00

Вартість: 80 грн

Місце проведення: Інноваційний центр “Promprylad.Renovation”

Четверта гра першого сезону «Що? Де? Коли?» - фото

Також до кінця місяця очікуйте нових фільмів в кінотеатрах

Рекомендуємо до перегляду українські стрічки: “Віддана”, історія якої, перенесе вас у старий Станиславів, “Мої думки тихі”, де можна добряче посміятись а також бойовики: “ЕКС” про події на Галичині у 1932 році, та комедійний бойовик “Наші котики” з актуальною історією.

Окрім того, на вас очікуватиме порція жахів: “Прокляття” про жахливі події в будинку в американському передмісті, та “Угода з потойбічним” де над героями нависне страшне прокляття.

Мультфільми, історії яких цікаво переглянути кожному: “Феї і таємниця країни драконів”, “Баранчик Шон: Фермагеддон” та “Мандруючий замок”

Не обійдеться також без драм. “Судити по совісті” про обдарованого юриста, який бореться за рівні права для населення. Екранізація роману Лейли Слімані “Ідеальна няня”, про стосунки між молодою сім’єю та нянею дітей, та “Маленькі жінки” про чотирьох невгамовних сестер.

І куди без комедій. Вони також будуть. “Хто тобі доктор”, про смішну історію з лікарем під час свят. “Погані хлопці назавжди” де копи з Віллом Смітом в головній ролі знову нароблять шуму, а “Кролик Джоджо” покаже цікавого уявного друга.

Якщо ви бажаєте знати про всі цікаві події в нашому місті, тоді хутчіш підписуйтесь на нашу розсилку щоденних цікавих подій

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *