“Ножі наголо”, “Чорний ворон”, “Звірополюс”, “Кіно, що наближає перемогу”, “Земля тролів 2: У пошуках Золотого замку”, “Мослі” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 6 нових фільмів: “Ножі наголо”, “Чорний ворон”, “Звірополюс”, “Кіно, що наближає перемогу”, Земля тролів 2: У пошуках Золотого замку”, “Мослі”

ОПИС ФІЛЬМУ “Ножі наголо

Оригінальна назва Knives Out
Жанр трилер, драма, комедія, кримінал, детектив
Тривалість 130 хв
Режисер Райан Джонсон
Сценарій Райан Джонсон
Країна США
Прем’єра 5 грудня 2019
                    Актори Деніел Крейг, Ана де Армас, Тоні Коллетт

СЮЖЕТ

Коли відразу після 85-річчя відомого автора кримінальних романів Харлана Тромба знаходять мертвим у його маєтку, за розслідування несподівано береться чарівний і допитливий детектив Бенуа Блан. Йому належить розірвати тугу мережу вивертів і корисливої брехні, якою його обплутують члени неблагополучної сім’ї Харлан і відданий йому персонал …

ОПИС ФІЛЬМУ “Чорний ворон”

Оригінальна назва Чорний ворон
Жанр драма, історія
Тривалість 110 хв
Режисер Тарас Ткаченко
Країна Україна
Прем’єра 5 грудня 2019
Актори Тарас Цимбалюк, Олексій Тритенко, Наталя Сумська

СЮЖЕТ

Іван на прізвисько “Ворон” не зміг стояти осторонь, поки в його селі люди борються за свободу. На одній шальці терезів були сімейний затишок і спокійне життя, а на другий – жорстока боротьба за незалежність рідної землі. Заради майбутнього своїх рідних і свого народу Ворон вибрав саме друге.

ОПИС ФІЛЬМУ “Звірополюс

Оригінальна назва Arctic Justice
 
Жанр мультфільм, комедія, пригоди, сімейний
 
Тривалість 92 хв
 
Режисер Аарон Вудлі
 
Країна Індія, Великобританія, Китай, Канада, Японія, Корея Південна, США
 
Прем’єра 5 грудня 2019
 
СЮЖЕТ
Ласкаво просимо на ЗвіроПолюс, де влада знаходиться в лапах великих, сильних і зубастих. Заради власної переваги вони готові переробити під себе весь світ. Лише маленькі, але дуже хоробрі встануть на захист не тільки рідного Північного полюса, а й цілої планети. Саме вони – справжні Правоохоронці Арктики.

ОПИС ФІЛЬМУ “Кіно, що наближає перемогу

img

Оригінальна назва Кіно, що наближає перемогу

Жанр Документальний

Тривалість 60хв
 
Країна Україна
 
Режисер Анна Мартиненко та Тетяна Кулаковська
 
Прем’єра 5 грудня 2019

СЮЖЕТ Документальний цикл «ПОЗИВНИЙ ЗЕНІТ» і стрічка «ВОЇНИ ДУХУ», створені для дітей, для правнуків, для майбутніх поколінь. Час іде, інформаційний простір пропонує інтерпретації і часто нав’язує думки та судження, але факти залишаються фактами. Саме документальне кіно, вільне від художніх образів, домислів і фантазій, – скарбниця новітньої історії України. П’ять фільмів «ПОЗИВНИЙ ЗЕНІТ» та фільм «ВОЇНИ ДУХУ» надихають та схиляють молодь, юнацтво та дітей до фізичного розвитку, свідомого ставлення до подій в країні, духовного зростання та культивують сімейні цінності і дружбу. Наші фільми надихають молодь на патріотичну творчість. Написання творів, віршів, малюнки для Захисників України – це важливе продовження патріотичного виховання.

ОПИС ФІЛЬМУ “Земля тролів 2: У пошуках Золотого замку

Картинки по запросу земля тролів 2 афіша

Оригінальна назва Askeladden – I Soria Moria slott

Жанр фентезі, пригоди

Тривалість 99 хв
 
Режисер Міккель Бренне Аксель Сандемусе

Прем’єра 5 грудня 2019

Країна Норвегія
 
Актори Вебьyoрн Енгер, Еллі Харбоу, Мадс Сьyoгард Петтерсен

СЮЖЕТ

Король і королева отруєні. Єдиний шанс на порятунок – жива вода, захована на краю світу в стінах таємничого Золотого замку. Еспен з принцесою Крістін відправляються в подорож, повну небезпек і пригод.

ОПИС ФІЛЬМУ “Мослі

Мослі

Оригінальна назва Mosley

Жанр анімація, пригоди, сімейний

Тривалість 88 хв
 
Режисер Кірбі Аткінс

Прем’єра 5 грудня 2019

Країна Китай, Нова Зеландія

СЮЖЕТ

Мослі – один із істот, про яких Ви, напевно, ніколи й не чули. Їх називають тріфанти. Вони дуже милі, сильні та працьовиті. Скільки Мослі себе пам’ятає, ці істоти завжди були на службі в людей, як би важко їм не було. Кожен день він приходить додому та просто валиться з ніг від утоми. А вдома ж його чекає синочок Ру. Колись і він буде працювати на людей… А що якщо їх предки зовсім не були рабами? Ру випадково знайшов печеру, де на стінах намальовані тріфанти, що стоять на двох ногах, та ще й із руками! Невже весь цей час Мослі із сином жили в обманному світі? Потрібно зробити все можливе, щоб дізнатися правду про тріфантів. Настав час для цього.

 

  Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *