“Зірки за обміном” та “Великий червоний пес Кліффорд” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 2 нових фільмів: “Зірки за обміном” та “Великий червоний пес Кліффорд”.

Опис фільму

Непримирені суперники на сцені, зірки шоу-бізнесу Поля Молякова та Фома Михайловський, несподіваним чином опинившись в тілах один одного, намагаються повернути свої життя назад, але заради досягнення своєї мети кожному доведеться вирішити сімейні та романтичні проблеми свого опонента.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Розклад у кінотеатрі Космос

Великий червоний пес Кліффорд

Великий червоний пес Кліффорд

Про фільм

 Жанр: комедія, пригоди, сімейний

Тривалість: 97хв.

Рік: 2021

Країна: США, Великобританія, Канада

Режисер(и): Волт Беккер

Студія: Paramount Pictures

Актори: Джек Вайтголл Дербі Кемп Айзек Ванґ Сієнна Ґіллорі Джон Кліз Тоні Гейл Девід Алан Ґрір Оратіо Санс Рассел Пітерс Розі Перес

Опис фільму

Захоплива яскрава пригода за мотивами світового бестселера! Чарівний пес Кліффорд живе у звичайній родині. Завдяки безмежній любові і турботі маленьке червоне цуценя вимахало до гігантських розмірів. Незвичайна істота одразу привертає увагу жадібної корпорації, яка задумала щось дуже лихе. Разом зі своїми двоногими друзями Кліффорд повинен зірвати їхні підступні плани.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Розклад у кінотеатрі Космос

Розклад усіх сеансів усіх кінотеатрів Івано-Франківська можна знайти тут

Ще більше цікавих подій на нашій сторінці Календар

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *