“355”, “Три горішки для Попелюшки”, “Король Річард: Виховуючи чемпіонок” та “Антитіла” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 4 нових фільмів: “355”, “Три горішки для Попелюшки”, “Король Річард: Виховуючи чемпіонок” та “Антитіла”.

Опис фільму

Коли надсекретна зброя потрапляє до рук найманців, “темна конячка”- агент ЦРУ об*єднує сили з трійкою міжнародних агентів виконуючи смертоносну місію, щоб виправити це. Вони залишаються на крок попереду загадкової жінки, яка відстежує кожен їхній рух.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Розклад у кінотеатрі Космос

Про фільм

 Оригінальна назва: Three Wishes for Cinderella

Жанр: фентезі, сімейний
Тривалість: 87 хв
Режисер: Сесіль Мослі
Країна: США
Прем’єра: 6 січня 2022
Актори: Астрід Смепласс, Дженгіз Ал, Крістофер Хів’ю

Опис фільму

Чарівна Попелюшка жила щасливим безтурботним життям. Але після смерті батька, зла мачуха прибрала до рук маєток, а Попелюшку змусила стати служницею у рідному домі. Знущання мачухи стали геть нестерпними, коли оголосили про королівський бал, де принц обиратиме собі наречену.

Мачуха завзято взялась готувати свою бридку і нестерпну рідну доньку до майбутнього заміжжя. Здавалося, бідолашній сироті нема на що сподіватись, але випадкова зустріч з принцом у лісі перевернула її світ і дозволила повірити у чудеса…

Розклад у кінотеатрі Космос

Король Річард: Виховуючи чемпіонок

Король Річард: Виховуючи чемпіонок

Про фільм

Оригінальна назва: King Richard

Жанр: драма, биография, спорт
Тривалість: 145 хв
Режисер: Рейнальдо Маркус Грін
Країна: США
Прем’єра: 6 січня 2022
Актори: Вілл Сміт, Джон Бернтал, Ділан МакДермотт

Опис фільму

Маючи чітке бачення їхнього майбутнього та вдаючись до нестандартних методів, Річард точно знає, як забрати доньок Вінус та Серену з вулиць Комптона (Каліфорнія) та перенести на вершину світового спорту. Неймовірно зворушливий фільм про силу сім’ї, наполегливість та непохитну віру, які допомагають досягнути неможливого та змінити світ.

Розклад у кінотеатрі Космос

Антитіла

Антитіла

Про фільм

Жанр: бойовик, трилер
Режисер: Джон Кеєс
Рік: 2021
Країна: США
Тривалість: 91 хв.
Головні ролі: Джонатан Ріс Маєрс,Джон Малковіч,Рубі Модін

Опис фільму

Дія фільму розгортається під час пандемії смертоносного вірусу – через півтора року після того, як цивілізація впала в руїни, хаос і анархію. Колишньому агенту ФБР Бену необхідно захистити молоду жінку, у якої виявлений імунітет до хвороби. Головна небезпека для них походить від злочинного психопата Аарона, що має види на антитіла дівчини.

Розклад усіх сеансів усіх кінотеатрів Івано-Франківська можна знайти тут

Ще більше цікавих подій на нашій сторінці Календар

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *