“Дуже поганий татусь”, “Співай 2” та “Матриця: Воскресіння” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 3 нових фільмів: “Дуже поганий татусь”, “Співай 2” та “Матриця: Воскресіння”.

Опис фільму

Кожного року Емма святкує Різдво з батьком. Але цього року у Джека є святковий сюрприз для доньки – його нова сексуальна дівчина набагато молодша за татуся… До того ж татусева пасія Бренді була заклятим ворогом Емми у школі! Тож тепер Еммі терміново доведеться вигадати план, як зіпсувати ці стосунки. Адже під ялинкою має залишитись тільки одна!

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Розклад у кінотеатрі Космос

Співай 2

Співай 2

Про фільм

Жанр: анімація, мюзикл, сімейний

Тривалість: 110хв.

Рік: 2021

Країна: США

Режисер(и): Гарт Дженнінгс

Студія: Universal Pictures, Illumination Entertainment

Актори: Скарлет Йоганссон Тарон Еджертон Різ Візерспун Меттью МакКонахі Торі Келлі Нік Кролл Боббі Каннавале Ерік Андре Фаррелл Вільямс Летішія Райт

Опис фільму

Продовження культового анімаційного хіта від Illumination на великих екранах! На коалу Бастера та його друзів чекає нова музична пригода. Ще більше грандіозних хітів та запальних виступів, які вразять кожного. Співай разом з ними скоро у кіно!

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Розклад у кінотеатрі Космос

Матриця: Воскресіння

Матриця: Воскресіння

Про фільм

Жанр: фантастика, екшн

Тривалість: 148хв.

Рік: 2021

Країна: США

Режисер(и): Лана Вачовскі

Студія: Warner Bros. Pictures

Актори: Кіану Рівз Керрі-Енн Мосс Джессіка Генвік Ях’я Абдул-Матін II Крістіна Річчі Ніл Патрік Гарріс Пріянка Чопра Джонатан Ґрофф Даніел Бернгардт Джада Пінкетт Сміт


Опис фільму

Довгоочікувана четверта стрічка улюбленої франшизи від режисерки-новаторки Лани Вачовскі. У новій частині возз’єднаються зірки попередніх фільмів, Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс, та виконають культові ролі Нео і Трініті, які зробили їх знаменитими!

У стрічці ми повертаємось до світу з двома реальностями. Одна – це щоденне життя, інша ж існує за межами буденності. Реальність є фізичним чи ментальним конструктом? Щоб з’ясувати це та по-справжньому пізнати себе, містер Андерсон має знову вирішити, чи йти за білим кроликом.  І якщо Томас… Нео… засвоїв урок, то хіба що про те, що вибір, хоч це й ілюзія, – все ще єдиний шлях до виходу з Матриці або входу до неї. Звісно, Нео вже розуміє, що має зробити. Але він ще не знає, що Матриця – сильніша, більш захищена та небезпечна, ніж будь-коли раніше. Дежавю.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Розклад у кінотеатрі Космос


Розклад усіх сеансів усіх кінотеатрів Івано-Франківська можна знайти тут

Ще більше цікавих подій на нашій сторінці Календар

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *