“Людина-павук: Додому шляху нема”, “Пригоди S Миколая”, “Пінгвінчик Пороро. Світ динозаврів”, “В.О. Святого Миколая”, “Як живий” та “Руки геть!” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 6 нових фільмів: “Людина-павук: Додому шляху нема”, “Пригоди S Миколая”,”Пінгвінчик Пороро. Світ динозаврів”,”В.О. Святого Миколая”,”Як живий” та “Руки геть!”.

Опис фільму

Улюблений супергерой мільйонів готовий до нових викликів! Які відкриття чекають на Пітера Паркера цього разу?

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Розклад у кінотеатрі Космос

 

Пригоди S Миколая

Пригоди S Миколая

Опис фільму

Українські Карпати. До другокласника Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано з’являється сам Миколай. Насправді, це злодій у костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком та місцевою дітворою доведеться проявити справжню сміливість, згуртованість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Супер Миколая.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Пінгвінчик Пороро. Світ динозаврів

Пінгвінчик Пороро. Світ динозаврів

Про фільм

Жанр: анімація, пригоди, фентезі
Режисер: Кім Хен-хо, Юн Дже-ван
Рік: 2017
Країна: Південна Корея
Тривалість: 79 хв.
Головні ролі: Сон Лі,Мі-джа Лі,Со-ен Хон

Опис фільму

Пінгвінятко Пороро знову потрапило в неймовірні пригоди! На цей раз він на острові, де повно динозаврів. Звичайно ж, Пороро не один – із ним його друзі: лисеня Едді, ведмежа Побі, Бобреня Лупі та ще й динозаврик Кронг. Така команда не боїться абсолютно нічого, навіть найстрашніших ворогів. А з такими їм доведеться зустрітися, адже один злий хлопець хоче знищити всіх динозаврів. Пороро разом із друзями не можуть стояти осторонь, коли має статися така неприємна подія. Навіть жахливі роботи-вбивці не страшні для них, коли потрібно рятувати товариша. Коли з тобою поруч стільки друзів, у тебе немає шансів на поразку, вони тобі обов’язково допоможуть отримати перемогу над ворогом.

Розклад у кінотеатрі КіноБум

 

В.О. Святого Миколая

В.О. Святого Миколая

Про фільм

Оригінальна назва: В.О. Святого Миколая
Жанр: мюзикл, сімейний
Тривалість: 83 хв
Режисер: Галина Лишак, Богдан Кривень
Сценарій: Михайло Лишак
Країна: Україна
Прем’єра: 16 грудня 2021
Актори: Роланд Орбан, Олег Пригода, Дар’я-Марія Лишак
Опис фільму
Олександр, колишній музикант, який за трагічних обставин втратив дружину, сам виховує 9-тирічну доньку Юстину. В нього це виходить доволі кепсько через постійні справи та зайнятість на роботі. Юстина прагне уваги батька, якого дуже любить, тому капризує та додає до його життя складнощів. І ось, напередодні однойменного свята, в їх складні стосунки втручається сам Святий Миколай. Він бере лікарняний та призначає виконуючим своїх обов’язків батька дівчинки. Коли перед Олександром виникає необхідність підготувати подарунок для доньки, з’ясовується, що йому нічого не відомо про її бажання. А дізнавшись про мрії Юсті пов’язати своє життя зі сценою, Олександр не підтримує її. Але щира дитяча віра в те, що Миколай принесе довгоочікуваний подарунок у найнесподіваніший момент у житті, допомагає Олександру помиритися з Юстею.
Розклад у кінотеатрі Космос
Розклад у кінотеатрі КіноБум
Як живий

Як живий

Про фільм

Жанр: трилер, фантастика
Режисер: Джош Яновіч
Рік: 2019
Країна: США
Тривалість: 95 хв.
Головні ролі: Дрю Ван Ван Екер,Еддісон Тімлін,Стівен Стрейт

Опис фільму

Приваблива молода пара купує приголомшливого, схожого на живу людину робота для невинної допомоги; але потім, як троє стануть ближче, їх сприйняття людства зміниться назавжди.

Розклад у кінотеатрі КіноБум

Руки геть!

Руки геть!

Про фільм

Жанр: комедія
Режисер: Ґебріел Болонья
Рік: 2021
Країна: США
Тривалість: 116 хв.
Головні ролі: Лейні Казан,Каріна Смірнофф

Опис фільму

Молода і сексуальна танцівниця Вівіан зустрічає Мойшу і пропонує йому взяти участь в танцювальному конкурсі, щоб виграти грошовий приз. Мойша за своїми переконаннями не може торкатися до інших жінок, окрім дружини. Чи зможуть вони станцювати пристрасний танець без дотиків один до одного?


Розклад усіх сеансів усіх кінотеатрів Івано-Франківська можна знайти тут

Ще більше цікавих подій на нашій сторінці Календар

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *