“Дім Ґуччі” та “Енканто: Світ магії” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 2 нових фільми: “Дім Ґуччі” та “Енканто: Світ магії”.

Дім Ґуччі

Дім Ґуччі

 

Опис фільму

Історія вбивства онука засновника модного дому «Gucci» Мауріціо Ґуччі, що сколихнула увесь світ! Інтриги, ненависть та жага помсти покажуть інший бік сліпучої розкоші та гламуру.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

 

Розклад у кінотеатрі Космос

 

Енканто: Світ магії

Енканто: Світ магії

Жанр: анімація, пригоди, сімейний

Тривалість: 110хв.

Рік: 2021

Країна: США

Режисер(и): Джаред Буш, Байрон Говард, Чаріз Кастро Сміт

Студія:Walt Disney Pictures

Актори: Стефані Беатріз Джон Леґуізамо Енджі Сепеда Джессіка Дарроу Даян Ґерерро Вілмер Вальдеррама Рензі Феліц Алан Т’юдік

Опис фільму

Історія про незвичайну родину Мадриґаль. Вони живуть у чарівному будиночку, захованому в горах Колумбії, у жвавому містечку під назвою Енканто. Магія Енканто благословила кожну дитину в родині унікальним подарунком: від суперсили до дару зцілення. Кожну дитину…окрім Мірабель. Однак, коли дівчина з’ясовує, що магії Енканто загрожує небезпека, Мірабель вирішує, що саме вона, єдина звичайна дитина родини Мадриґаль, має стати останньою надією на порятунок містечка.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Розклад у кінотеатрі Космос


Розклад усіх сеансів усіх кінотеатрів Івано-Франківська можна знайти тут

Ще більше цікавих подій на нашій сторінці Календар

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *