“Мій дідусь – Дід Мороз”, “Оселя зла: Вітаємо в Раккун-Сіті” та “Смак голоду” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 3 нових фільмів: “Мій дідусь – Дід Мороз”, “Оселя зла: Вітаємо в Раккун-Сіті” та “Смак голоду”.

Опис фільму

Напередодні Нового Року дев’ятирічний Максим мріє лише про те, щоб знайти свого дідуся, ще й коли він сам Дід Мороз. Тому і відправляється прямісінько у столицю на його пошуки. Дорогою він знаходить багато друзів, яким допомагає своєю дитячою безпосередністю, простими та водночас влучними порадами, але знаходяться i вороги, які намагаються зіпсувати йому Новий Рік. Максим не здається, навіть після не справжніх Дідів Морозів, так само як і його мама, яка одразу ж кинулась на його пошуки.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

 

Оселя зла: Вітаємо в Раккун-Сіті

Оселя зла: Вітаємо в Раккун-Сіті

Про фільм

Жанр: жахи, фантастика, екшн

Тривалість: 107хв.

Рік: 2021

Країна: США, Канада, Німеччина

Режисер(и): Йоганнес Робертс

Студія:Sony Pictures, Constantin Film

Актори: Кая Скоделаріо Роббі Амелл Ганна Джон-Кеймен Ніл МакДонаф Том Гоппер Аван Джоґіа Донал Лоґ Марина Мазепа Джош Круддас Джанет Портер

Опис фільму

Історія поверне нас у 1998 рік та розкриє всі секрети загадкового Раккун-Сіті. Там, де колись знаходився успішний фармацевтичний гігант корпорації «Амбрелла», сьогодні зачаїлося глибинне зло. Чи вдасться групі тих, хто вижив, вистояти перед зловісною силою, яка вже тут?

 

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Розклад у кінотеатрі Космос

Смак голоду

Смак голоду

Про фільм

Оригінальна назва: Smagen af sult
Жанр: романтика
Тривалість 104 хв
Режисер: Крістоффер Бое
Країна: Швеція, Данія
Прем’єра: 2 грудня 2021
Актори: Катрін Грейс-Розенталь, Микола Костер-Вальдау, Флора Аугуста

Опис фільму

У житті Меггі та Карстена є все: улюблена робота, прекрасні діти та популярний ресторан. Бракує лише одного – заповітної зірки Мішлен – найпрестижнішої нагороди у світі високої кухні. У гонитві за успіхом пара забула, що найкращі страви у житті створюються разом… На що вони підуть заради мрії?

Розклад у кінотеатрі Космос


Розклад усіх сеансів усіх кінотеатрів Івано-Франківська можна знайти тут

Ще більше цікавих подій на нашій сторінці Календар

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *