“Мисливці на привидів: З того світу”, “Ненаситний” та “Агнець” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 3 нових фільми: “Мисливці на привидів: З того світу”, “Ненаситний” та “Агнець” .

Мисливці на привидів: З того світу

Мисливці на привидів: З того світу

Опис фільму

Успадкувавши старий занедбаний будинок, родина переїздить у маленьке містечко. Їхня поява збігається у часі з надзвичайною активністю паранормальних сил, які перевертають звичне життя з ніг на голову. Час настав! Нове покоління мисливців на привидів має будь що з’ясувати природу таємничого спадку і ліквідувати наслідки небувалих масштабів!

 

Ненаситний

Ненаситний

Опис фільму

Маленьке американське містечко страждає від жорстоких убивств. Частини тіла одного трупа можуть знайти в абсолютно різних місцях, і ці злочини не можна списати ні на одну тварину. Тільки один хлопчик Лукас знає те, що вчинило всі ці звірства – це жахлива сутність, яка живе в нього вдома та поки що не чіпає його… І він занадто наляканий, щоб хоч комусь розповісти про це. Першою здогадалася, що із хлопчиком щось не так, його вчителька Джулія. Разом із братом поліцейським вона хотіла би розібратися з тим, що відбувається з Лукасом, жінка хоче йому допомогти. Але чи може?

Агнець

Агнець

Прем`єра:
18 Листопада 2021
Рік:
2021
Країна:
Польща, Швеція, Ісландія
У ролях:
Нумі Рапас, Гілмір Снаер Худнасон, Б’єдн Хлінур Харальдссон
Режисер:
Вальдімар Йоханнссон
Сценарій:
Сьон Сігурдссон, Вальдімар Йоханнссон

Опис фільму

Затуманені безкраї поля та гори Ісландії стали затишною домівкою для мовчазної бездітної пари. Марія та Інвар живуть на віддаленій фермі та розводять овець. Подружжя втратило новонароджену доньку і ніяк не може оговтатися. Коли одна вівця замість звичайного ягняти народила дивну істоту, зайвих розмов не було. Марія одразу вирішила, що виховуватиме це створіння як свою дитину.

 

Розклад усіх сеансів усіх кінотеатрів Івано-Франківська можна знайти тут

Ще більше цікавих подій на нашій сторінці Календар

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *