“Інструкція з виховання мажорів”, “Хороший, поганий, коп”, “Незнайомець”, “Котячі світи Луїса Вейна” у Івано-Франківську”

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 4 нових фільмів: “Інструкція з виховання мажорів”, “Хороший, поганий, коп”, “Незнайомець” і “Котячі світи Луїса Вейна”.

"Інструкція з виховання мажорів"

“Інструкція з виховання мажорів”

Жанр: комедія

Тривалість: 100хв.

Рік: 2021

Країна: Франція

Режисер(и): Ніколя Кюш

Студія: Canal+, TF1 Films Production

Актори:

Жерар Жюньо Камілль Лу Віктор Артус Соларо Лука Мельява Том Ліб Елеа Клер Франсуа Морель Франк Адрієн Фаб’єн Ара Жан Баптист Сагорі

Опис фільму

Мільярдер, втомившись від примх власних дітей, вирішує у дуже незвичний спосіб провчити їх і привчити до праці – він інсценує банкрутство і втечу від кредиторів і поліції з Монако до глибокої провінції, де кожен з дітей, щоб елементарно поїсти, мусить заробити. Але ж вони нічого не вміють!

 

Хороший, поганий, коп

Хороший, поганий, коп

Опис фільму

Поліцейська дільниця у маленькому містечку стає полем бою для професійного вбивці, поліцейської, яка тільки вийшла на роботу, та шахрая, що шукає притулку за ґратами, бо йому більше нема куди тікати.

Незнайомець

Незнайомець


Розклад усіх сеансів усіх кінотеатрів Івано-Франківська можна знайти тут

Ще більше цікавих подій на нашій сторінці Календар

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *