Навіть миші потрапляють до раю, Щось не так з Роном, Білал у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 3 нових фільми: “Навіть миші потрапляють до раю”,”Білал” і “Щось не так з Роном” .

Опис фільму

Два запеклі вороги – мишеня Розі та лис Білопуз, після прикрої несподіванки опиняються на небі – в раю для звірів. Тепер їм треба об’єднатися, аби здолати усі перешкоди, щоб відшукати батька Розі і зрозуміти, що кінець – це лише початок! Вони одразу вирушають назустріч пригодам!

Розклад у театрі кіно Люм’єр

 

Розклад у кінотеатрі Космос

 

Білал
Жанр: анімація, бойовик, пригоди
Режисер: Хурам Ейч Аллаві, Ейман Джамал
Рік: 2015
Країна: ОАЕ
Тривалість: 105 хв.
Головні ролі: Адевале Акінноуойе-Агбадже,Іян МакШейн

Опис фільму

Дуже-дуже давно, тисячі років тому жив один хлопчик. Коли його запитували, ким він хоче бути в майбутньому, він мріяв стати великим воїном. Мама ж завжди говорила йому, що важливо бути великою людиною – людиною, без ланцюгів. Хлопчику завжди було складно це зрозуміти, поки він не виріс. Ще в юності його разом із сестрою полонили візантійці та забрали далеко від будинку. Темношкірий раб перетерпів багато та накопичив чимало злоби та досвіду. Він жив у світі, де золото дорожче за все й де ніхто не знає, що таке справедливість. І він був першим із мусульман. І стійко просував свою віру та ніколи не відрікався від неї. Колись він знайде в собі сили, що захищати пригноблених і руйнувати кайдани. Його звуть Білал

 

Щось не так з Роном

Жанр: анімація, комедія, пригоди, сімейний
Режисер: Сара Сміт, Жан-Філіпп Віне, Октавіо Е. Родріґес
Рік: 2021
Країна: США, Великобританія
Тривалість: 107 хв.
Головні ролі: Олівія Колман ,Джек Ділан Ґрейзер,Ед Гелмс

Опис фільму

Це історія про незграбного школяра Барні та його «Найкращого друга з коробки» Рона, розумного робота, який вміє ходити і говорити. Несправність Рона, що трапляється в епоху соціальних мереж, відправляє їх у захоплюючу подорож, яка покаже героям, що таке справжня дружба.

 


Розклад усіх сеансів усіх кінотеатрів Івано-Франківська можна знайти тут

Ще більше цікавих подій на нашій сторінці Календар

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *