Форсаж 9: Нестримна сага

“Форсаж 9: Нестримна сага” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 1 новий фільм: “”Форсаж 9: Нестримна сага”

Форсаж 9: Нестримна сага

Форсаж 9: Нестримна сага

Жанр:

бойовик, кримінал, пригоди

Тривалість:

145хв.

Рік:

2021

Країна:

США

Режисер(и):

Джастін Лін

Студія:

Universal Pictures, Original Film

Актори:

Він Дізель Джордана Брюстер Тайріз Гібсон Шарліз Терон Джон Сіна Гелен Міррен Мішель Родріґес Наталі Еммануель Майкл Рукер Карді Бі

Опис фільму

Культова франшиза повертається! Вони завжди готові мчати без гальм, тисячі кілометрів за секунду. Часи змінюються. Домінік Торетто залягає на дно – живе спокійним життям з родиною. Та доля має на нього інші плани.

Після подій, показаних у попередньому фільмі, Домінік Торетто (Він Дізель) разом зі своєю родиною живе мирним життям. Проте він змушений буде зійтися у протистоянні з молодшим братом Якобом, який об’єднається з Шифром (Шарліз Терон).

Форсаж 9: Нестримна сага

Форсаж 9: Нестримна сага

Кримінальний трилер «Форсаж 9: Нестримна сага» є продовженням медіафраншизи, до якої входять 9 повнометражних та два короткометражні фільми. Перший «Форсаж» вийшов на екрани в 2001 році. Сумарні касові збори усіх частин складають понад $5,8 млрд. Про те, що на екранах з’явиться фільм серії, стало відомо ще у листопаді 2014 року, коли представник студії Universal заявив, що після фільму «Форсаж 7» заплановано щонайменше три нових частини. Режисером чергового фільму став Джанстін Лін, який займався постановкою третьої, четвертої, п’ятої та шостої частин. Відомо також, що Лін режисуватиме і десятої частини франшизи. Події фільму розгортатимуться у Великобританії, США, Японії, Грузії та Азербайджані.

Розклад у театрі кіно Люм’єр

Форсаж 9: Нестримна сага

Форсаж 9: Нестримна сага

Розклад у кінотеатрі Космос

Форсаж 9: Нестримна сага у кінотеатрі Космос

Форсаж 9: Нестримна сага у кінотеатрі Космос

 

Розклад усіх сеансів усіх кінотеатрів Івано-Франківська можна знайти тут

Ще більше цікавих подій на нашій сторінці Календар

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

7 коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *