“Врятувати панду”, “Суперінтелект”, “Межа часу”, “Дрімленд” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 4 нових фільми: “Врятувати панду”, “Суперінтелект”, “Межа часу”, “Дрімленд”. Скопіюйте посиланння та вставте в телеграм

ОПИС ФІЛЬМУ “Врятувати панду”

img

Жанр: бойовик, комедія, фентезі

Тривалість: 114хв.

Рік: 2020

Країна: Південна Корея

Режисер(и): Тхе-юн Кім

Студія: Leeyang Film

Актори: Сон-мін Лі Ха-ґюн Щін Со-хен Кім Джон-нам Пе Со-вон Каль

СЮЖЕТ

Містер Джу – кращий агент національної розвідувальної служби. Він відправляється на спецзавдання – йому належить дбати про безпеку найважливішої панди в світі, але трапляється нещасний випадок, його підопічний зникає, а сам Джу раптом починає розуміти мову тварин. Директор секретної служби Мін і агент Мансика підозрюють, що Джу, який почав вести себе дуже дивно, сам винен в ситуації і його відправляють на відпочинок. Містер Джу відпочивати не має наміру і сам відправляється на пошуки зниклого. Йому допомагає поліцейський пес Алі. У самому серці міста розгортається незвичайна історія про взаємодію людини і тварин, які нарешті відмінно один одного розуміють.

ОПИС ФІЛЬМУ “Суперінтелект”

img

Жанр: Комедія

Тривалість: 106хв.

Рік: 2020

Країна: США

Режисер(и): Бен Фалкоун

Студія: Warner Bros. Pictures

Актори: Мелісса МакКарті Боббі Каннавале Джеймс Корден Браян Тайрі Генрі Джин Смарт Каран Соні Сара Бейкер Сем Річардсон Майк Бенітез

СЮЖЕТ

Коли всемогутній Суперінтелект (Джеймс Корден) обирає об’єктом вивчення Керол Пітерс (Мелісса Маккарті), найбільш пересічну людину на Землі, доля світу висить на волосині. Штучний інтелект хоче вирішити, що робити з людством: поневолити, врятувати чи знищити. І саме Керол має довести, що люди заслуговують на життя.

ОПИС ФІЛЬМУ “Межа часу”

Оригінальна назва Synchronic

Жанр драма, жахи, фантастика

Тривалість 96 хв

Режисер Джастін Бенсон, Аарон Мурхед

Країна США

Прем’єра 26 листопада 2020

Актори Джеймі Дорнан, Кеті Аселтон, Ентоні Маккі

СЮЖЕТ

Життя двох парамедиків Нового Орлеана розірвано після того, як вони зіткнулися з низкою жахливих смертей, пов’язаних із дизайнерським наркотиком із химерними потойбічними ефектами.

ОПИС ФІЛЬМУ “Дрімленд”

Оригінальна назва Dreamland
Жанр трилер, драма
Тривалість 98 хв
Режисер Майлз Йоріс-Пейрафітед
Країна США
Прем’єра 26 листопада 2020
Актори Марго Роббі, Гаррет Хедлунд, Тревіс Фіммел

СЮЖЕТ

1930-і роки. 17-річний Юджин Еванс полює за грабіжницею банків, за чию голову обіцяють грошову винагороду, сподіваючись таким чином врятувати сімейну ферму від боргів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *