“Толока”, “Пригоди Піноккіо”, “Лялька 2:Брамс” у Івано-Франківську. Квитки тут

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 3 нові фільми: “Толока”, “Пригоди Піноккіо”, “Лялька 2:Брамс”

ОПИС ФІЛЬМУ “Толока”

Оригінальна назва Толока
Жанр історія
Тривалість 110 хв
Режисер Михайло Іллєнко
Країна Україна
Прем’єра 12 березня 2020
Актори Іванна Іллєнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лінартович

СЮЖЕТ 

Що тільки не зробить жінка, щоб звільнити свого брата з турецького полону… Катерина пообіцяла свою прихильність тому, хто зможе його звільнити. Правда, це не її брат, а коханий, таку брехню можна було б і покарати… І якби це була балада Тараса Шевченка, то відрубали б Катерині голову, а тут історія триває і охоплює все нові і нові події. Козацтво, Голодомор, Чорнобиль, війни, революції – це те, що зробило наш народ таким, яким він є.

ОПИС ФІЛЬМУ “Пригоди Піноккіо”

img

Оригінальна назва Pinocchio
Жанр фентезі
Тривалість 124 хв
Режисер Маттео Ґарроне 
Країна Великобританія, Франція, Італія
Прем’єра 12 березня 2020

СЮЖЕТ

Один чоловік був абсолютно самотній, але шалено талановитий. Його дерев’яні вироби просто вражали уяву, й ось Карло вирішив зістругати собі сина. Але він навіть уявити не міг, що його лялька оживе! Так у тата Карло з’явився син, якого назвав Піноккіо. Звичайно ж, хлопчик був зовсім не схожий на інших, адже він був із дерева. Його постійно тягнуло до пригод, а батька слухатися хлопчик не хотів абсолютно. На його життєвому шляху зустрінуться і жорстокий циркач, і підступні аферисти, і трішечки магії, і навіть черево кита. І найбільше Піноккіо хоче лише одного – стати найзвичайнісіньким хлопчиком. Навіть лялька на це здатна, потрібно тільки побажати цього чистим серцем.

ОПИС ФІЛЬМУ “Лялька 2:Брамс”

Лялька 2:Брамс

Оригінальна назва  The Boy II
Жанр детектив, драма, трилер, жахи
Тривалість 86 хв
Режисер Вільям Брент Белл
Країна США
Прем’єра 12 березня 2020

СЮЖЕТ

Лайза і Шон, як і будь-які батьки, дуже турбуються за свого сина Джуда. Він дуже замкнутий у собі, та й трохи дивно поводиться. Психолог порадила парі переїхати до будинку, де вони будуть відчувати себе абсолютно безпечно. Так і сталося – сім’я знайшла собі величезне житло, що більше схоже на справжній замок. Там їх хлопчикові не повинна загрожувати ніяка небезпека. Гуляючи недалеко від будинку, Джуд знайшов щось дуже дивне – ляльку, яку начебто закопали в землю. Вона йому дуже сподобалася, хлопчик назвав її Брамс. Лялька майже такого ж зросту, що і Джуд. Для нього Брамс став справжнім другом, із яким можна поспілкуватися. Тільки от нічого хорошого цей гість у будинок не принесе…

  Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *