“Упс! Пригоди тривають…”, “Матуся у відриві”, “Атлантида”, “Нічний патруль”, “Володар драконів”, “Під наглядом”, “Тихе серце”, “Острів кошмарів”  у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 8 нових фільмів: “Упс! Пригоди тривають…”, “Матуся у відриві”, “Атлантида”, “Нічний патруль”, “Володар драконів”, “Під наглядом”, “Тихе серце”, “Острів кошмарів”

ОПИС ФІЛЬМУ “Упс! Пригоди тривають…”

Оригінальна назва  Ooops! The Adventure Continues…
Жанр     анімація, комедія, пригоди, сімейний
Тривалість   85 хв
Режисер   Тобі Генкель, Шон МакКормак
Країна   Ірландія, Люксембург
Прем’єра   5 листопада 2020

СЮЖЕТ 

Молодий нестріан Фінні і його найкраща подруга Лія випадково впали з ковчега і були викинуті в море. Проплив деякий час на плоту, незабаром їх розділяє шторм. Поки Фінні знаходить під водою цілу колонію таких же нестріанцев як і він, Лія опиняється на прекрасному острові. Якби тільки новознайдена земля НЕ тряслася так регулярно і з її гори не виходив би дим?

 

ОПИС ФІЛЬМУ “Матуся у відриві”

Оригінальна назва Alles is zoals het zou moeten zijn
Жанр драма, комедія
Тривалість108 хв
Режисер Рууд Шуурман
Сценарій Анна Пауелс, Дафна Декерс
Країна Нідерланди
Прем’єра 5 листопада 2020
Актори Барбара Слусен, Ян Коейман, Йелле де Йонг

СЮЖЕТ 

Головна героїня фільму – Айріс, відразу після народження дитини дізнається, що її коханий чоловік вже давно зраджує їй і збирається втекти зі своєю подружкою в Африку. Оговтавшись від шоку, новоспечена мати-одиначка активно поринає у вир сучасного життя. Вона не впадає у відчай, а всіма можливими шляхами йде до своєї мети – бути щасливою!

 

ОПИС ФІЛЬМУ “Атлантида”

Оригінальна назва Атлантида
Жанр драма
Тривалість 106 хв
Режисер Валентин Васянович
Країна Україна
Прем’єра 5 листопада 2020
Актори Андрій Римарук, Людмила Білека, Василь Антоняк

СЮЖЕТ 

Фільм розповідає про життя Добнасса після майбутньої перемоги України у війні з Росією і повернення окупованих територій. 2025-ий, після закінчення війни пройшов рік. Територія Донбасу визнана непридатною для проживання, а навколишнє середовище настільки спустошене, що зміни здаються неможливими. 

ОПИС ФІЛЬМУ “Нічний Патруль”


Оригінальна назва Police
Жанр бойовик, кримінал
Тривалість 98 хв
Режисер Анн Фонтен
Країна Франція, Бельгія, Китай
Прем’єра 5 листопада 2020
Актори Вірджіні Ефіру, Омар Сі, Грегорі Гадебуа
СЮЖЕТ 
Троє паризьких поліцейських отримують важливе завдання: їм потрібно супроводити і повернути мігранта до своєї країни. Однак по дорозі в аеропорт одна з правоохоронців, Вірджинія, розуміє, що на батьківщині їх бранцю загрожує смерть. Розуміючи, що на кону – життя людини, вона хоче переконати колег мігранту втекти.

ОПИС ФІЛЬМУ “Володар Драконів”

img

Рік: 2020

Жанр: анімація

Тривалість: 91хв.

Країна: Німеччина

Режисер(и): Томер Ешед

Студія: Constantin Film Produktion

Актори: Фелісіті Джонс Фредді Гаймор Томас Броді Сенґстер Патрік Стюарт Нонсо Анозі Санджив Бхаскар

СЮЖЕТ 
Неймовірна історія про дружбу безпритульного хлопчика Бена зі срібним драконом на ім’я Лунг. Герої перекочовують зі світу стародавніх легенд і міфів до нашого урбаністичного сьогодення, де їм доведеться поринути у пригоди, ідучи за мапою корабельного щура і зустрічаючи на своєму шляху найрізноманітніших чарівних істот. Сила духу, самовідданість і доброта допоможуть героям здолати всі труднощі і перешкоди.

ОПИС ФІЛЬМУ “Під наглядом”

img

Рік: 2020

Жанр: жахи, трилер

Тривалість: 90хв.

Країна: США

Режисер(и): Дейв Франко

Студія: Black Bear Pictures, IFC Films

Актори: Ден Стівенс Елісон Брі Шейла Ванд Джеремі Аллен Вайт Тобі Гасс

СЮЖЕТ 
Ви знімали житло через Airbnb? Дивились красиві картинки на сайті і представляли ідеальний відпустку? Дві молоді пари вирішили відірватися на березі океану і орендували розкішну віллу. Вони не знали, що в кожній кімнаті встановлені камери, і за ними пильно стежать. Їх маленькі секрети, а разом з ними і таємниця всього будинку стануть дійсністю, але це лише початок гри. Хто не сховався…
 
 

ОПИС ФІЛЬМУ “Тихе Серце”

img

Рік: 2020

Жанр: драма

Тривалість: 97хв.

Країна: США, Великобританія

Режисер(и): Роджер Мічел

Студія: Millennium Films

Актори: Сьюзен Сарандон Кейт Вінслет Міа Васіковська Сем Нілл Рейн Вілсон Бекс Тейлор-Клаус Ліндсі Дункан Енсон Бун

СЮЖЕТ 
У центрі сюжету – невиліковно хвора Лілі. Посеред літа вона збирає три покоління своєї родини, щоб відсвяткувати Різдво і…попрощатись. Річ у тім, що Лілі – невиліковно хвора, і, щоб не бути тягарем для рідних, зважується на евтаназію. Але мирне сімейне прощання затьмарюється давніми конфліктами між її доньками, Дженніфер і Анною. І тепер Лілі уже не впевнена, що готова на цей крок.

ОПИС ФІЛЬМУ “Острів Кошмарів”

img

Рік: 2020

Жанр: трилер, жахи

Тривалість: 94хв.

Країна: США

Режисер(и): Даррен Лінн Боусман

Студія: Saban Films

Актори: Меґґі Кью Люк Гемсворт Александра Ессоу Кет Інґкарат

СЮЖЕТ 
Крістін і Ніл опинилися у пастці на  острові біля берегів Таїланду після того, як вкрали їхні паспорти. Одного ранку пара прокинулася з жахливим похміллям і невеликим спогадом про те, що сталося минулої ночі. Ніл знаходить двогодинне відео на своєму телефоні. Увімкнувши відео в надії знайти відповіді, вони бачать неймовірне – Ніл вбиває Крістін і закопує її тіло в землю. Але чомусь вона поруч з ним і в повному порядку.
 

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *