“Поклик пращурів”, “Річард Джуелл”, “Пухнасті бешкетники” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 3 нові фільми: “Поклик пращурів”, “Річард Джуелл”, “Пухнасті бешкетники”

ОПИС ФІЛЬМУ “Поклик пращурів”

Оригінальна назва Call of the Wild
Жанр пригоди, драма, сімейний
Тривалість 104 хв
Режисер Кріс Сандерс
Країна США
Прем’єра 20 лютого 2020
Актори Гаррісон Форд, Карен Гіллан, Бредлі Уітфорд
СЮЖЕТ 

Що буде, якщо розбещеного домашнього пса, який звик до клімату теплої Каліфорнії, перевезти в холодну і жорстоку Аляску, та й ще за часів “золотої лихоманки” 80-их років XIX століття? Ніхто не знає, але саме така історія трапилася з Баком. Його спокійне домашнє життя змінили докорінно, коли відправили пса в Аляску. Але там він познайомився з людиною, яка стала для нього справжнім другом – чоловіка звали Джон Торнтон.

ОПИС ФІЛЬМУ “Річард Джуелл”

Оригінальна назва Richard Jewell
Жанр біографія, детектив, драма
Тривалість 129 хв
Режисер Клінт Іствуд
Країна США
Прем’єра 20 лютого 2020
Актори Пол Уолтер Хаузер, Сем Роквелл, Олівія Уайлд
СЮЖЕТ 

Річард Джуелл – це звичайний американський чоловік, що працював охоронцем на Олімпіаді 1996 року в Атланті, США. В один вечір біля лавочки в парку Річард побачив підозрілий рюкзак, який просто розпирало від вибухівки. Але він не розгубився і став ініціатором евакуації, так що завдяки йому тисячі людей врятували свої життя. Річард став справжнім героєм всієї країни, але так тривало недовго. ФБР, а що ще гірше, ЗМІ почали підозрювати Річарда в тому, що саме він був організатором теракту. Агенти вважають його головним підозрюваним, а журналісти просто чіпляються за все підряд, щоб облити брудом охоронця. Їм нескладно зруйнувати життя хлопця, навіть якщо це не він заклав бомбу. Пора дізнатися правду.

ОПИС ФІЛЬМУ “Пухнасті бешкетники”

Пухнасті бешкетники
Оригінальна назва Latte & the Magic Waterstone
Жанр анімація, сімейний
Тривалість 89 хв
Режисер Ніна Велс, Реджина Велкер
Країна Німеччина
Прем’єра 20 лютого 2020
СЮЖЕТ 
Один король ведмедів на ім’я Бантура присвоїв собі те, що за фактом йому не належить – це магічний Камінь Води. Цей артефакт завжди був у лісі, завдяки якому струмок завжди був сповнений цілющої рідини. Зараз же без Каменя води в потічку майже немає, він буквально із дня на день пересохне зовсім. Щоб виправити цю ситуацію, потрібно, щоб хтось вирушив до лігва Бантури та забрав у нього камінь. На це погодилася смілива їжачиха Латте та її друг білченя Т’юм. На їх шляху зустрінеться чимало пригод, і найбільше клопоту їм принесуть ватажок банди вовків Лупо та Рись. Це буде справжнє випробування для дружби Латте та Т’юма.
Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *