“Джентльмени”, “1917”, “Наші котики” “Playmobil: Фільм”, “Маленькі жінки”, “Перекладачі” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 6 нових фільмів: “Джентльмени”, “1917”, “Наші котики” “Playmobil: Фільм”, “Маленькі жінки”, “Перекладачі”

ОПИС ФІЛЬМУ “Джентльмени”

Оригінальна назва The Gentlemen
Жанр комедія, кримінал
Тривалість 99 хв
Режисер Гай Річі
Країна Велика Британія
Прем’єра 30 січня 2020
Актори Меттью МакКонахі, Чарлі Ханнем, Генрі Голдінг

СЮЖЕТ  Мікі Пірсон, емігрант з Сполучених Штатів, який закінчив Оксфордський університет, вирішив направити свій блискучий розум на створення неймовірно прибуткової бізнес-імперії. Виробництво марихуани завжди було затребуване, так чому ж не відкрити кілька філій в Лондоні, самому серці Сполученого Королівства? Схема вийшла ну дуже вдалою, пора б і продати її якимось грошовим мішкам з Оклахоми. Ось тут-то Пірсона і наздогнав справжній кримінальний світ Англії з його чарівними джентльменами, кожен з яких хотів би встати на шляху у Мікі. Звичайно ж, будуть і перестрілки, і кілька випадкових вбивств, і нестандартні схеми – ці джентльмени вміють вести справи витончено.

ОПИС ФІЛЬМУ “1917”

Оригінальна назва 1917
Жанр воєнний, драма, історія
Тривалість 118 хв
Режисер Сэм Мендес
Країна Велика Британія, США
Прем’єра 30 січня 2020

СЮЖЕТ  

1917 рік, розпал Першої світової війни. Двом юним солдатам доручають смертельно небезпечну місію. Вони повинні перетнути ворожу територію і доставити секретне повідомлення, яке запобігатиме неминучу загибель сотень солдатів… Чи зможуть вони виграти гонку з часом?

ОПИС ФІЛЬМУ “Наші котики”

Оригінальна назва Наші котики
Жанр драма, комедія
Тривалість 100 хв
Режисер Володимир Тихий
Країна Україна
Прем’єра 30 січня 2020
Актори Дмитро Тубoльцев, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук

СЮЖЕТ 

2014 рік назавжди перевернув звичайне життя українців, та й у світову історію увійде початок війни Росії проти України в Донецькій і Луганській областях. Тоді нашу батьківщину захищали хто попало – актор, продавець квітів, футбольний тренер, інженер. Одним словом – добровольці. Цим людям дали те, що було, а було тоді трохи… Особливо в порівнянні з озброєними до зубів “сусідами”. Нехай війна далеко не веселе заняття, але тоді було над чим посміятися – наприклад, над тим, як ці волонтери, які вперше взявши зброю в руки, могли знищити елітний російський загін. Саме завдяки таким людям наша країна досі існує. 

ОПИС ФІЛЬМУ “Playmobil: Фільм”

Playmobil:Фільм

Оригінальна назва Playmobil: The Movie
Жанр анімація, комедія, пригоди
Тривалість 99 хв
Режисер Ліно ДіСальво
Країна США, Франція, Німеччина
Прем’єра 30 січня 2020
Актори  Аня Тейлор-Джой,Деніел Редкліфф

СЮЖЕТ 

Марла разом зі своїм молодшим братом Чарлі як зазвичай гуляли вулицями рідного міста. Начебто нічого не віщувало незвичайних подій у їх життях, але дещо все-таки сталося. Діти доторкнулися до якоїсь іграшки, що перенесло їх у неймовірний світ PLAYMOBIL. Чарлі став воїном, яким завжди мріяв бути, а Марла звичайною жінкою. Вона повинна знайти свого брата, щоб вони обоє могли повернутися додому. Хлопця викрали, і де ж його шукати в цьому незнайомому світі простій дівчині? Для цього їй точно треба буде допомога місцевих жителів: водія пересувної закусочної Дела, секретного агента Рекса Дешера, милого робота-невдахи й інших. Разом із цими хлопцями Марла зробить усе можливе, щоб урятувати молодшого брата. Пригод буде дуже багато! 

ОПИС ФІЛЬМУ “Маленькі жінки”

Маленькі жінки

Оригінальна назва Little Women
Жанр драма, романтика
Тривалість 135 хв
Режисер Ґрета Ґервіґ
Країна США
Прем’єра 30 січня 2020
Актори Сірша Ронан,Флоренс П’ю,Емма Вотсон

СЮЖЕТ 

Знайомтеся, цих чотирьох чарівних і зовсім не схожих одна на одну сестер звуть Мег, Еммі, Бет і Джо. Одна з них мріє про театральну кар’єру акторки, інша обожнює малювання, третя ж без розуму від музики. Але найбільше серед них вирізняється Джо. Вона терпіти не може стереотипи, що доля жінки – вдало вийти заміж і завжди бути поруч зі своїм чоловіком. На жаль, на думку жінок у ті роки (часи Громадянської війни у США) мало хто звертав увагу, дуже важко було чогось досягти самій. Але Джо поставила собі за мету – зробити так, щоб її п’єси ставили на великих театральних сценах, не дивлячись на те, що вона дівчина. 

ОПИС ФІЛЬМУ “Перекладачі”

Перекладачі

Оригінальна назва Les Traducteurs
Жанр трилер
Тривалість 105 хв
Режисер Режи Ройнсар
Країна Франція, Бельгія
Прем’єра 30 січня 2020
Актори Ламбер Вільсон,Ольга Куриленко,Алекс Лоутер

СЮЖЕТ

 “Дедалус” – це трилогія, яка стала справжньою подією у світі літератури. Третя книга із серії поки що не вийшла, але її очікування вже на якомусь космічному рівні. Розробка цього бестселера зберігається в найсуворішій таємниці, будь-який витік інформації може зашкодити як фінансово, так і іміджево авторам. Звичайно ж, зі спойлерами книгу купувати захоче набагато менший відсоток людей. Саме тому переклад цього твору відбувається в бункері під суворою охороною, куди відібрали тільки дев’ять найкращих фахівців. Атмосфера, звісно же, напружена, але саме ця група людей першою має можливість доторкнутися до шедевру. Але хтось із них все-таки злив частину книги в мережу, що не пройшло повз увагу авторів. І вони готові вбити за це будь-кого, занадто цінна для них ця робота.

 Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *