“Прокляття”, “Віддана”, “Мої думки тихі”, “Феї і таємниця країни драконів”, “Хто тобі доктор?” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 5 нових фільмів: “Прокляття”, “Віддана”, “Мої думки тихі” “Феї і таємниця країни драконів”, “Хто тобі доктор?”

ОПИС ФІЛЬМУ “Прокляття”

Оригінальна назва The Grudge
Жанр жахи
Тривалість 94 хв
Режисер Ніколас Песке
Країна Канада, США
Прем’єра 16 січня 2020
Актори Андреа Райзборо, Деміан Бішір, Джон Чо

СЮЖЕТ  Після того як молода жінка вбила власну сім’ю в своєму будинку, мати-одиначка і детектив намагається розслідувати справу. Незабаром з’ясовується, що будинок проклятий мстивою примарою, яка прирікає всіх хто зайде в нього на смерть. Вона поспішає врятувати себе і свою дитину від демонічної сили будинку за сусідством.

ОПИС ФІЛЬМУ “Віддана”

Оригінальна назва Віддана
Жанр мелодрама
Тривалість 102 хв
Режисер Кристина Сиволап
Країна Україна
Прем’єра 16 січня 2020
Актори Маріанна Янушевич, Олеся Романова, Роман Луцький

СЮЖЕТ 

Історія починається в Станіславові у другій половині 19 століття. Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але вдається врятувати двох дівчат – рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію. У момент розпачу доктор вирішує виховувати їх разом.

Минає 25 років. Дівчата виросли і так само нерозлучні, хоча Аделя тепер заміжня. Стефа ж веде господарство, втамовуючи свою пристрасть у кулінарії. Та вони досі не розуміють, хто вони одна одній: сестри та подруги, чи служниця та господиня. У калейдоскопі любові та ревнощів, подвійних смислів та таємниць грань між реальністю і вигадкою остаточно зникає. Красиві наряди, вишукані страви та безкінечні шпацери… Що ж станеться, коли ілюзія почне розвіюватися, а замість неї вималюється реальність?

ОПИС ФІЛЬМУ “Мої думки тихі”

Оригінальна назва Мої думки тихі
Жанр комедія
Тривалість 104 хв
Режисер Антоніо Лукіч 
Країна Україна
Прем’єра 16 січня 2020
Актори Ірма Вітовська, Андрій Лідаговський

СЮЖЕТ  Складно назвати життя Вадима успішним – невдач в особистому житті і на роботі набагато більше, ніж будь-яких хороших моментів. А працює хлопець звукорежисером. Поки це йому грошей багато не приносить, але він сподівається на прорив. Одна канадська компанія вирішила дати йому шанс – потрібно всього лише записати звуки закарпатських тварин для створення гри. А якщо зможе ще й дати їм крякання рахівського крыжня, то взагалі запросять на роботу в Канаду. Вадим розуміє, що це його можливість виїхати з України в краще життя. У цій подорожі компанію йому вирішила скласти мама – адже сім’я так мало часу проводить разом, а тут такий шанс. Звичайно ж, Вадим не сильно радий такому попутникові, адже це обіцяє чимало неприємних ситуацій і розмов…

ОПИС ФІЛЬМУ “Феї і таємниця країни драконів”

img

Оригінальна назва Bayala
Жанр анімація, пригоди, сімейний, фентезі
Тривалість 85 хв
Режисер Айна Ярвін, Федеріко Мілелла
Країна Німеччина
Прем’єра 16 січня 2020
Актори Медісон Маллагі, Джессіка Вебб, Олівія Меннінґ, Сара Петерсен

СЮЖЕТ  Із тих пір, як дракони зникли, з’явилося щось навіть більш потужне – це магія. Але надія в нове життя драконів повернулася – сонячна фея Марвін знайшла покинуте драконівське яйце та маленького Нугура, який якраз вилуплюється. Якщо дракона виховають як рідного в землях Баяли, а всі феї будуть жити в мирі, то в цієї землі є шанси на порятунок – в іншому ж випадку її чекає смерть. Принцеса Сура та її друзі готові відправитися в захопливу та небезпечну пригоду далеко від рідних земель до Драконячих гір. І найбільше їм потрібно боятися королеву тіней Офіру, у якої немає ніякої жалості до цих добрих фей – вона хоче їх знищити.

ОПИС ФІЛЬМУ “Хто тобі доктор?”

Хто тобі доктор ?

Оригінальна назва Docteur?
Жанр комедія
Тривалість 90 хв
Режисер Трістан Сегела
Країна Франція
Прем’єра 16 січня 2020
Актори Мішель Блан, Хакім Жемілі, Шанталь Лобі

СЮЖЕТ 

Іскрометна комедія на актуальну тему: ким може виявитись твій сімейний лікар. Можливо він виявиться кур’єром убера, якому в навушник реальний лікар підказує діагнози і лікування?

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *