11 січня різдвяний концерт Оксани Мухи “Тиха ніч” у Івано-Франківську. Квитки тут

Оксана Муха — з Різдвяним концертом «Тиха ніч» у Івано-Франківську

Уже стало доброю традицією — колядувати з Оксаною Мухою. Кілька років поспіль у січні співачка запрошує на свої Різдвяні концерти. І цьогорічна зима — не виняток. Франківчанам володарка титулу «Голос країни», заслужена артистка України 11 січня 2020 року на сцені Національного драматичного театру ім. І. Франка презентує нову Різдвяну програму «Тиха ніч».

На изображении может находиться: 1 человек, улыбается, текст

Різдвяні вечори з Оксаною Мухою — це щира, душевна і дружня коляда. У новій концертній програмі співачки — автентичні та авторські колядки у несподіваних аранжуваннях. Слухачі почують як рідкісні коляди з усіх куточків України, так і всім відомі колядки «Добрий вечір тобі», «Бог ся рождає», «Тиха ніч», «На небі зірка ясна засяла», що з року в рік звучать у кожній українській родині. «Від тихої — до гучної коляди, яку обов’язково підхопить увесь зал!», — каже Оксана Муха. Не обійдеться, звісно, й без святкових прем’єр і творчих експериментів.

— Що може бути кращим, величнішим, достойнішим, аніж прославляти Христа у часі Різдвяних свят, радіти Його народженню, вітати Його життя? — зауважує Оксана Муха. — Кожен із нас робить це по-своєму — так, як уміє. Я — на сцені, разом із найкращими музикантами і найкращими слухачами в залі! Уже чую, як ми гуртом колядуємо, як радіємо, як маємо добрий вечір! Чим більш дружно і більш згуртовано звучатиме наша коляда — тим більше світла з’явиться у серці кожного з нас і тим більше добра спільно принесемо у наш світ!

«Тиха ніч» від Оксани Мухи — це не тільки про пісенну традицію Різдва, це також про відчуття затишку і єдності української землі. Про ту неймовірно теплу атмосферу, яка панує у кожній українській домівці у часі, коли звучить Коляда. Відтак на сцені та у залі співачка і її музиканти намагатимуться передати те щемке і таке рідне з дитинства передчуття дива і відчуття Різдвяного піднесення.

Оксана Муха. Різдвяний концерт «Тиха ніч»

ВАРТІСТЬ: 190 – 490 грн.

ДАТА І ЧАС
11 січ 2020, 19:00

ЛОКАЦІЯ
Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка
вул. Незалежності 42

КВИТКИ ТУТ

Якщо Ви хочете завжди бути в курсі подій у Івано-Франківську – встановлюйте на свій смартфон додаток IFCITY або долучайся до телеграм каналу https://t.me/ifcity1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *