“Скажене весілля 2”, “Ігри з вогнем”, “Шпигуни під прикриттям”, “Кішки” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 4 нові фільми: “Скажене весілля 2”, “Ігри з вогнем”, “Шпигуни під пррикриттям”, “Кішки”

ОПИС ФІЛЬМУ “Скажене весілля 2”

Оригінальна назва Скажене весілля 2
Жанр комедія
Тривалість 90 хв
Режисер Влад Дикий
Країна Україна
Прем’єра 26 грудня 2019
Актори Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха
СЮЖЕТ 

Події нового фільму відбуваються через рік після «Скаженого Весілля». ЩЕ один сюрприз, ЩЕ одна донька, та ЩЕ одне #СкаженеВесілля чекає на улюблених героїв. Погоня, новий зять, Назарій Запухляк, отець Євлампій, монахи, зірковий каст, багато скажених пригод та ще більше якісного українського гумору!

ОПИС ФІЛЬМУ “Ігри з вогнем”

Оригінальна назва Playing with Fire
Жанр комедія
Тривалість 96 хв
Режисер Енді Фікмен
Країна США
Прем’єра 26 грудня 2019
Актори Джон Сіна, Кіган-Майкл Кі, Брайана Хільдебранд
СЮЖЕТ

Коли суворий начальник пожежної частини Джейк Карсон і його елітна команда досвідчених пожежних рятують трьох дітей, що опинилися на шляху наступаючої лісової пожежі, вони швидко розуміють, що ніякі тренування не могли підготувати їх до найскладнішої роботі – стати няньками. Не маючи можливості знайти батьків дітей, вони стикаються з тим, що їх життя, робота і рідне пожежне депо стрімко перевертаються з ніг на голову, адже діти – як і пожежі – дикі і непередбачувані.

ОПИС ФІЛЬМУ “Шпигуни під прикриттям”

Оригінальна назва Spies in Disguise
Жанр пригоди, анімація, сімейний
Тривалість 102 хв
Режисер Трой Квон, Нік Бруно
Країна США
Прем’єра 26 грудня 2019
СЮЖЕТ

Супершпигуна Ленса Стерлінга всі вважають найкращим в цій професії. Чому? Та просто тому що його всі знають, але ніхто не може зловити. Але такого успіху не було б без супергаджетів, які для нього створює молодий учений Уолтер Беккет. Один з них мало не кожен день рятує світ від всяких небезпек, а інший завжди залишається в тіні, у власному світі винаходів. Його нове відкриття має перевернути світ шпигунства – це спеціальна сироватка, яка перетворює людей в різних істот. Наприклад, в голубів, адже вони такі непримітні. Ленс Стерлінг випадково випив таку сироватку – і став птахом. На кону доля всього світу, а шпигунові потрібно звикнути до нового тіла і до нових здібностей…

ОПИС ФІЛЬМУ “Кішки”

Оригінальна назва Cats
Жанр комедія, мюзикл, фентезі
Тривалість 110 хв
Режисер Том Хупер
Країна США, Велика Британія
Прем’єра 26 грудня 2019
Актори Ідріс Ельба, Ребел Вілсон, Джуді Денч
СЮЖЕТ

Щороку відбувається котячий бал для кішок з Племені обраних. Вони збираються на цей захід з найвіддаленіших куточків нашої планети, адже така подія відбувається не часто. І всі ці коти і кішки такі різні… Хтось із них породистий і домашній, хтось дворовий, хтось вже далеко не вперше сюди прийшов, хтось ще настільки юний, що тільки зараз зміг потрапити сюди. Саме тут вони можуть поспілкуватися між собою і розповісти про себе, адже всі вони такі різні, і кожна з них вважає себе найкращою інших, обраною.

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *