В Івано-Франківську поліцейські, соціальні служби та школярі закликали громадян до #ДійПротиНасильства

У середу, 11 грудня у Франківську відбулась вулична акція «#ДійПротиНасильства».

В рамках проведення акції на Вічевому майдані розмістили шість локацій, зокрема: «Поліцейська локація», «#ДійПротиНасильства», «Долоньки проти насильства», «Безоплатна правова допомога», «Соціальні служби» та «Громадські організації», пише Фіртка.

Поліцейські розповідали, як діяти у випадках домашнього насильства, куди звертатися за допомогою, яка передбачена відповідальність за цей злочин.

Окрім того, учасники заходу могли отримати правові консультації від працівників центру безоплатної вторинної допомоги та соціальних служб.

Перехожим, які не мали змоги затриматися, роздавали інформаційні буклети. З дітьми, які прийшли, працювали поліцейські ювенальної превенції та патрульної поліції.

Упродовж двох годин усі охочі могли написати свої побажання на яскравих долоньках, які користувалися особливою популярністю серед дітей. Серед їхніх мрій: щоб був мир, щоб не було насильства у школі, щоб тато не ображав маму, щоб не ображали тварин, аби усе було добре.

Проводили акцію з метою привернення уваги громадськості до проблеми подолання насильства, формування свідомості громадян щодо нетерпимого до нього ставлення, а також підвищення рівня обізнаності населення було представлено декілька пізнавальних локацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *