“Джуманджі: Наступний рівень”, “Хто твоя бабця, чуваче”?, “Пригоди S Миколая”, у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 3 нових фільмів: “Джуманджі: Наступний рівень”, “Хто твоя бабця, чуваче”?, “Пригоди S Миколая”

ОПИС ФІЛЬМУ “Джуманджі: Наступний рівень”

Оригінальна назва Jumanji: The Next Level
Жанр фентезі, бойовик, комедія, пригоди
Тривалість 114 хв
Режисер Джейк Кездан
Країна США
Прем’єра 12 грудня 2019
Актори Дуейн Джонсон, Карен Гіллан, Кевін Харт
СЮЖЕТ

Щоб врятувати одного з приятелів, іншим доводиться повернутися в гру. На їхнє здивування, правила Джуманджі змінилися, і все йде шкереберть. Щоб вижити друзям належить відправитися в подорож по самим незвіданим і таємничим куточкам гри – від посушливої пустелі до засніжених гір.

ОПИС ФІЛЬМУ “Хто твоя бабця, чуваче”?

Хто твоя бабця ,чуваче?
Оригінальна назва C’est quoi cette mamie?
Жанр комедія
Тривалість 99 хв
Режисер Ґабріель Жюльєн-Лаферьє
Країна Франція, Бельгія
Прем’єра 12 грудня 2019
Актори Шанталь Ладезу,Жюлі Ґайє
СЮЖЕТ

Аврора вже далеко не так молода ззовні, але відривається на пенсії жінка так, як не відриваються багато молодих людей. У неї чимало дітей, а ще більше онуків, які дуже люблять свою бабусю. Правда, вона терпіти не може, коли її так називають, адже вона ще не така стара, але це не так важливо. Аврора прекрасно живе на Лазурному Березі у Франції у своїх розкішних апартаментах, але їй вирішили підкинути на літо онука на ім’я Гулівер. Звичайно ж, пацану буде весело з такою бабусею, адже з нею можна робити все, що завгодно. А ще, щоб йому не було нудно, інші онуки теж вирішили приїхати провідати бабусю – так її улюбленці від 6 до 18 років проведуть із нею найбільш скажені канікули в житті.

ОПИС ФІЛЬМУ “Пригоди S Миколая”

Пригоди S Миколая
Оригінальна назва Пригоди S Миколая
Жанр комедія, пригоди, сімейний
Тривалість 80 хв
Режисер Семен Горов
Країна Україна
Прем’єра 12 грудня 2019
Актори Маша Єфросиніна, Василь Вірастюк, Григорій Боковенко
СЮЖЕТ

Сім’я другокласника Артема зовсім недавно перебралася з великого міста до затишного будиночка в Карпатських горах. І опинилися вони там саме перед одним із найулюбленіших свят дітей – перед Днем Святого Миколая. Усі слухняні хлопчики та дівчатка повинні отримати подарунки від Миколая. Батьки вирішили проїхатися в місто і залишити Артема разом із сестрою Полею вдома самих. У цей час до них завалився сам Святий Миколай – вірніше злодій в його костюмі на прізвисько “Кабан”. Діти повинні зробити все можливе, щоб не дати чоловікові зробити свою брудну справу. І допоможуть їм в цьому всі хлопці та дівчата в окрузі. Справжній Святий Миколай і його свято обов’язково будуть врятовані!

  Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *