“Східняк”, “Хижачка”, “Тесла”, “Зависнути у Палм-Спрінгс” у Івано-Франківську. Квитки тут

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 4 нові фільми: “Східняк”, “Хижачка”, “Тесла”, “Зависнути у Палм-Спрінгс”

ОПИС ФІЛЬМУ “Східняк”

Оригінальна назва Східняк
Жанр комедійне роуд-муві
Режисер Андрій Іванюк
Країна Україна
Прем’єра 20 серпня 2020

СЮЖЕТ 

Його позивний “Борода”. Він – невгамовний оптиміст, і здатний вирішити будь-яке питання. Ось і на цей раз він – перший, коли треба відправитися в штаб, щоб «вибити» необхідне для забезпечення свого підрозділу. У напарники Борода бере з собою молодого новачка, якого звуть “Режисер”. Разом їм доведеться їхати через блокпости, прифронтові міста і села, зустрічатися з військовими і цивільними, потрапляючи в різні халепи – смішні і не дуже…

ОПИС ФІЛЬМУ “Хижачка”

Оригінальна назва Rogue
Жанр бойовик
Тривалість 105 хв
Режисер М. Дж. Бассетт
Країна Велика Британія, ПАР
Прем’єра 20 серпня 2020
Актори Меган Фокс, Джессіка Саттон, Калліопе Джейн Тейлор

СЮЖЕТ 

Саманта очолює команду найманців, яка відправляється в Африку, щоб врятувати викрадену доньку місцевого губернатора. Але коли операція зривається, команда опиняється в самому серці африканської пустелі, а по слідах за ними йдуть не тільки викрадачі, а й розлючені леви.

ОПИС ФІЛЬМУ “Тесла”

Оригінальна назва Tesla
Жанр драма, біографія, історія
Тривалість 96 хв
Режисер Майкл Алмерейда
Країна США
Прем’єра 20 серпня 2020

Актори Ітан Хоук, Кайл МакЛоклен, Ів Хьюсон

СЮЖЕТ 

Його винаходами користуються всі кожен день, навіть не підозрюючи, що в їх основі лежать його геніальні провісні ідеї. Нікола Тесла. Неймовірне життя, повне осяянь, перемог і розчарувань. Захоплююча історія людини, який винайшов ХХ століття.

ОПИС ФІЛЬМУ “Зависнути у Палм-Спрінгс”

img

Оригінальна назва Palm Springs
Жанр комедія, романтика, фентезі
Тривалість 90 хв
Режисер Макс Барбаков
Країна США
Прем’єра 20 серпня 2020

Актори Енді Семберґ Крістін Мілліоті Дж. К. Сіммонс Пітер Ґаллагер Мередіт Гаґнер 

СЮЖЕТ 

Зустрівшись на весіллі у Палм-Спрінгз, Найлз та Сара раптом опиняються у петлі часу. Кожен новий день вони змушені слухати ті ж самі весільні тости та пісні… Проте є й переваги: “День Бабака” дає можливість прожити безкінечну кількість життів а, отже, реалізувати найбільш шалені ідеї і мрії. Приготуйтесь, буде гаряче!

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.comЗавантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *