Фільм “Віддана” – відтепер онлайн

З 10 квітня фільм “Віддана”, знятий FILM.UA Production за романом Софії Андрухович «Фелікс Австрія», можна переглянути онлайн.

Віддана Повний фільм 2020 (Якість відео) - Alice Agapova - Medium

Фільм з’явився в онлайн-сервісах MEGOGOOLL.TVSweet.tv та 1+1 Video. Легальний доступ, попередили продюсери, можна придбати лише на цих платформах, інформує Буквоїд.  

“Після завершення прокату ми отримали неймовірну кількість повідомлень у месенджери соціальних сторінок проєкту з питанням, коли та де можна подивитись фільм онлайн. Ми розуміли, що чимало людей хочуть передивитись фільм знову, та є ті, хто не встиг побачити стрічку у кінотеатрах.

У зв’язку з реаліями карантину зараз онлайн-простір – це поки що єдина можливість продовження життя фільму. Тому тішимося, що фільм представлений на всіх основних онлайн-платформах. Дякуємо глядачам за терпіння та бажання дивитись українське кіно на легальних ресурсах», – розповідає продюсерка «Відданої» Надія Зайончковська.

За сюжетом і у книжці «Фелікс Австрія», і у фільмі «Віддана» події розгортаються наприкінці XIX – на початку XX століття у місті Станіславів (колишня назва міста Івано-Франківськ). Йдеться про непрості стосунки між двома жінками: дочкою лікаря Аделею та її служницею Стефою, з якою вони разом виросли в одному будинку.

Режисеркою екранізації стала Христина Сиволап, для якої «Віданна» – повнометражний дебют.

Над сценарієм працювали Аліна Семерякова та авторка роману Софія Андрухович. Головні ролі у фільмі виконали Маріанна Янушевич, Алеся Романова, франківський актор Роман Луцький, Олександр Кобзар, Сергій Волосовець, Ада Роговцева, Катерина Кухар, Євген Янович, Наталя Васько, акторка франківського драмтеатру Ірма Вітовська та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *