Франківець покинув популярне кулінарне шоу “Мастер Шеф”

У третьому випуску 2 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” для глядачів та учасників приготували запеклу боротьбу між юністю та досвідом і страви ресторанів Мішлен.

Цього разу шоу покинули одразу троє учасників, пишуть Версії з посиланням на Фіртка.

На чотири команди професіоналів чекала цікава та водночас досить складна у приготуванні страва – філе сібаса з карамелізованою морквою нуазет, равіолі з сирною начинкою та перепелиним жовтком і бурякова піна. На приготування судді “Мастер Шеф. Професіонали” виділили 1,5 години. Команда, яка не справилась із завданням в повному складі одягла чорні фартухи.

Наш земляк, 19-річний студент з Івано-Франківська Микола Карп’юк потрапив у синю команду. У кожного кухаря був свій процес, на якому учасники старанно виконували свою роботу. Та не всім це вдалось зробити досконало. Яна Гамарник, з команди синіх, зіпсувала рибу, а сібас був одним із головних елементів на тарілці загаданої суддями страви.

Після такого всій команді Едуарду Канаряну, Владу Міцкевичу, Миколі Карп’юку, Саші Касьянову та Яні Гамарник довелось боротися за місце у проєкті. На кухні проєкту “Мастер Шеф. Професіонали” на учасників битви чорних фартухів чекало досить незвичне завдання.

Судді кулінарного шоу підготували для них стелаж із різноманітними предметами: годинник, рука, скринька, віяло, кельма та інші речі.

Судді хотіли побачити від кухарів креативність та межі уяви учасників. Кожен учасник повинен обрати для себе предмет у якому буде подавати свою страву. Готувати ж вони могли все що завгодно. Проте форма та зміст страви мала бути продиктована предметом, який вони оберуть особисто для себе.

В результаті судді проєкту “Мастер Шеф. Професіонали” відправили додому з першої битви чорних фартухів одразу трьох учасників. Головним недоліком їхніх страв стала подача, яка була незрозумілою за формою і змістом.

Не пощастило Олександрі Касьяновій, Миколі Карп’юку та Яні Гамарник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *