Двоє франківчан беруть участь у підготовці атовців до турніру “Ігри нескорених» в Гаазі

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з національною збірною «Ігор нескорених». Спортсмени розповіли Главі держави про перебіг підготовки до міжнародних змагань Invictus Games у Гаазі.

Голова організаційного комітету з підготовки команди до участі в Invictus Games 2020 Оксана Коляда повідомила, що цього року вперше «Ігри нескорених» були визначені як спортивний реабілітаційний захід для ветеранів, йдеться на сайті Президента.

Вона зауважила, що в поточному році проведення цих змагань профінансовано в повному обсязі. Це дало змогу не лише провести відбір ветеранів до національної команди, а й знайти тренерів, які готують колишніх військових до головної спортивної боротьби з командами інших країн у Гаазі. Зокрема, серед тренерів – відомі українські спортсмени Василь Вірастюк та Сергій Конюшок. До підготовки автовців долучився й франківець Тарас Шпук, представник ради ветеранів та заступник головного тренера Збірної України на цьогорічних «Іграх Нескорених», пишуть Версії з посиланням на Галку.

На думку Оксани Коляди, «Ігри нескорених» – це приклад якісної співпраці державного й недержавного секторів, адже в підготовці до Invictus Games поряд з Міністерством у справах ветеранів працюють організація StratCom UA, яка на зустрічі була представлена директором Оксаною Горбач, і Фонд «Повернись живим», який представляла заступниця голови Ірина Турчак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *