11 січня Футзал. Ураган-Сокіл у Івано-Франківську. Квитки тут

Нарешті. Нарешті ця пауза в Екстра-Лізі FavBet підійшла до свого логічного завершення, а вже у суботу Ураган на домашньому паркеті прийматиме Сокіл.

Обидві команди закінчили зимову частину чемпіонату не найкращим чином. Дракони, як ми пам’ятаємо, поступилися на виізді Продексіму – 1:4 (після чого керманич херсонської команди, Хаві Родрігес, припинив співпрацю з клубом, продовживши кар’єру на Батьківщині). Сокіл, в свою чергу, розписав мирову нічию з Епіцентром К Авангард, зігравши 0:0.

Взагалі, в останній місяць 2019-го року хмельницька команда провела три матчі – обіграла Кардинал – 2:1, поступилася ХІТу – 0:5, а вже потім була анонсована вище нічия з Епіцентром.

Наразі, найкращими бомбардирами Урагану є Абакшин (7 голів) і Фаренюк (6 результативних ударів), але, враховуючи той факт, що Дракони досить часто грають в три четвірки, небезпеки Соколятам необхідно чекати від кожного гравця нашої команди.

До речі, за останній календарний рік Дракони ще двічі зустрічалися з Соколом. На початку 2019-го року ми здобули перемогу 7:1 (також в гостях), а перед початком звітного чемпіонату Ураган здолав Сокіл з рахунком 2:1 в рамках Futsal Masters-2019, здобувши бронзові нагороди цього турніру.

Футзал. Ураган-Сокіл 

ВАРТІСТЬ: 40 – 50 грн.

ДАТА І ЧАС
11 січ 2020, 12:00

ЛОКАЦІЯ
Спорткомплекс Коледжу фізичного виховання
вул. Мазепи 142 а

 

КВИТКИ ТУТ

Якщо Ви хочете завжди бути в курсі подій у Івано-Франківську – встановлюйте на свій смартфон додаток IFCITY або долучайся до телеграм каналу https://t.me/ifcity1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *