“Дулітл”, “Гламурний бізнес”, “Під водою” “Пекельна хоругва, або Різдво Козацьке” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 4 нові фільми: “Дулітл”, “Гламурний бізнес”, “Під водою” “Пекельна хоругва, або Різдво Козацьке”

ОПИС ФІЛЬМУ “Дулітл”

Оригінальна назва Dolittle
Жанр фентезі, комедія, пригоди, сімейний
Тривалість 106 хв
Режисер Стівен Гейган
Країна США
Прем’єра 09 січня 2020
Актори Роберт Дауні мол., Том Холланд, Емма Томпсон
СЮЖЕТ 

Сім років тому доктор Дулітл, прославлений лікар-ветеринар, який живе в вікторіанській Англії, втратив свою дружину. Тепер він веде усамітнений спосіб життя, сховавшись за високими стінами свого маєтку. Екзотичні тварини з його колекції – його єдина компанія.

Але коли невідома хвороба стає загрозою для життя юної королеви, Докторові Дулітлу доводиться покинути свій притулок і відправитися в неймовірну подорож до міфічного острова. У пошуках ліків для королеви він вступить в сутичку з нещадними ворогами, познайомиться з дивовижними істотами і буде змушений проявити незвичайну мужність і кмітливість.

ОПИС ФІЛЬМУ “Гламурний бізнес”

Оригінальна назва Like A Boss
Жанр комедія
Тривалість 83 хв
Режисер Пітер Принципато, Ітай Рейсс
Країна США
Прем’єра 09 січня 2020
СЮЖЕТ

Кращі подруги Міа і Мел живуть собі на втіху, керуючи власною косметичною компанією, яку створили з нуля. На жаль, вони по вуха в боргах, але поблизу перспектива пропозиції викупу від титану галузі Клер Луни, що ставить під загрозу дружбу дівчат.

ОПИС ФІЛЬМУ “Під водою”

img
Оригінальна назва Underwater
Жанр драма, жахи, екшн
Тривалість 120 хв
Режисер Вільям Юбенк
Країна США
Прем’єра 09 січня 2020
СЮЖЕТ

Вчені часом наражають себе на смертельну небезпеку заради чергових відкриттів. Група дослідників відправилася на саме дно океану, на одинадцять кілометрів під воду на цілий місяць майже без зв’язку з навколишнім світом. Найближчі до них люди перебувають на відстані восьми кілометрів. Якщо щось піде не так, їх ніхто не врятує… І, звичайно ж, щось пішло не так. Сильний землетрус пошкодив станцію так, що вода почала просочуватися крізь стіни, піддаючи команду небезпеці. У них зараз є тільки один вихід – пр.ойти ті самі вісім кілометрів по дну океану, щоб урятуватися. Тільки ось за стінами станції їх чекає щось жахливе та голодне.

ОПИС ФІЛЬМУ “Пекельна хоругва, або Різдво козацьке”

img
Оригінальна назва Пекельна хоругва, або Різдво коазцьке
Жанр сімейний
Тривалість 102 хв
Режисер Михайло Костров
Країна Україна
Прем’єра 01 січня 2020
СЮЖЕТ  Жив якось на світі хоробрий козак на ім’я Семен (Григорій Бакланов). Серед побратимів він був найвправнішим і не боявся нікого, навіть чорта лисого. Та вся його майстерність на полі бою виявиться не важливою, коли настане час і справді змагатися із Дияволом. Нечисть дуже роздратована через те, що в пеклі ніколи не було жодного козака, бо ж усі вони, боронячи рідний народ та свою землю, ніколи не шкодували крові. А через те і прощалися козакам усі гріхи. Семен потрапляє на той світ і має зробити все, аби не затриматися у пеклі. Сімейна казка «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке» знята за мотивами твору Сашка Лірника «Про старого козака, різдвяного чорта, чотири роги і козацький рід». Творча команда фільму перемогла на десятому пітчингу Держкіно та отримала від держави фінансування на зйомки картини. Знімали в Україні, починаючи з березня 2018 року. Режисером стрічки став дебютант Михайло Костров. Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *