“Щасливого різдва”, “Червоні черевички і семеро гномів”, “Він і вона” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 3 нові фільми: “Щасливого різдва”, “Червоні черевички і семеро гномів”, “Він і вона”

ОПИС ФІЛЬМУ “Щасливого різдва”

Оригінальна назва Last Christmas
Жанр комедія
Тривалість 103 хв
Режисер Пол Фіг
Країна США, Велика Британія
Прем’єра 02 січня 2020
Актори Емілія Кларк, Генрі Голдінг, Емма Томпсон

СЮЖЕТ 

У Кейт далеко не найприємніші спогади про Різдво. У минулому році вона сильно захворіла і мало не померла, після чого щось в ній змінилося. Їй став майже байдужий цей світ, а власна доля і зовсім не хвилює. Так би і тривало роками, якби Кейт не зустріла дуже красивого хлопця на ім’я Том.

ОПИС ФІЛЬМУ “Червоні черевички і семеро гномів”

Оригінальна назва Red Shoes and the Seven Dwarfs
Жанр мультфільм, фентезі, мелодрама, комедія, пригоди, сімейний
Тривалість 92 хв
Режисер Хон Сон-хо
Країна Корея Південна
Прем’єра 02 січня 2020

СЮЖЕТ

Давним-давно в казковому королівстві жила-була дівчина. І одного разу вона знайшла пару чарівних туфельок: варто їх надіти – перетворюєшся на класичну красуню-принцесу… Сім принців, зачарованих злою відьмою, стали потворними зеленими гномами. Щоб повернути собі людську подобу, їм потрібен один поцілунок прекрасної дівчини. Одного дня шляхи героїв перетнуться, і вони дізнаються, що таке справжня дружба, любов і краса.

ОПИС ФІЛЬМУ “Він і вона”

Він і вона

Оригінальна назва Deux moi
Жанр комедія, мелодрама
Тривалість 110 хв
Режисер Седрік Клапіш
Країна Франція, Бельгія
Прем’єра 02 січня 2020

СЮЖЕТ

Навіть у Парижі, найбільш романтичному місті в усьому світі, знайти любов не так вже і просто… Як мінімум у Ремі та Мелані це ніяк не виходить. Через це один ночами не спить, інша навпаки занадто багато спить, а не хотіла би. Та й разом із самотністю йдуть різні психологічні проблеми – панічні атаки в метро, депресія, невпевненість у собі. Мелані навіть пробує всякі додатки для знайомств, але там її чекають одні розчарування. Два цих самотніх серця живуть у сусідніх будинках, ходять в одні й ті ж аптеки та магазини, говорять із тими же людьми, але ніколи не зустрічалися та не спілкувалися між собою. А може наша доля набагато ближче, ніж ми думаємо, але ми просто її не помічаємо?

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *