“Крижане серце 2”, “Ідеальна брехня”, “Зворотній відлік”, “Готель Едельвейс” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 4 нові фільми: “Крижане серце 2”, “Ідеальна брехня”, “Зворотній відлік”, “Готель Едельвейс”

 

ОПИС ФІЛЬМУ “Крижане серце 2

Оригінальна назва Frozen II
Жанр мультфільм, мюзикл, фентезі, комедія, пригоди, сімейний
Тривалість 103 хв
Режисер Кріс Бак, Дженніфер Лі
Сценарій Еллісон Шредер, Дженніфер Лі
Країна США
Прем’єра 21 листопада 2019

СЮЖЕТ

Анна, Ельза, Крістоф, його вірний олень Свен і сніговик Олаф, який ніколи не сумує, повинні будуть покинути затишне королівство Еренделл і відправитися ще далі на північ, в подорож, яка приведе їх до витоків стародавніх легенд і допоможе розкрити таємниці, що стосуються минулого їхньої рідної країни.

 

 

ОПИС ФІЛЬМУ “Ідеальна брехня”

Оригінальна назва The Good Liar
Жанр драма, детектив
Тривалість 109 хв
Режисер Білл Кондон
Сценарій Джеффрі Хетчер, Ніколас Сирл
Країна США
Прем’єра 21 листопада 2019
Актори Хелен Міррен, Іен Маккеллен, Джим Картер

СЮЖЕТ

Професійний шахрай Рой Кортні ледь вірить своїй удачі, коли знайомиться в мережі з багатою вдовою Бетті Макліш. Зачарувавши вдову і отримавши доступ до всіх її ресурсів, Рой ловить себе на тому, що вона йому не байдужа.

 

ОПИС ФІЛЬМУ “Зворотній відлік

img
Оригінальна назва Countdown
 
Жанр трилер, жахи
 
Тривалість 90хв.
 
Країна США
 
Режисер Джастін Дек
 
Прем’єра 21 листопада 2019
 
Актори Елізабет Лейл Джордан Келлоуей Таліта Бейтман Пітер Фачінеллі Енн Вінтерс Чарлі МакДермотт П.Дж. Бірн Тичина Арнольд Том Сегура Нейтан Мур
 
СЮЖЕТ
 
У наших телефонах зараз приховано набагато більше функцій, ніж навіть кілька років тому. Колись за допомогою нього тільки дзвонили, а зараз можна відстежувати своє пересування, фізичну форму чи просто грати на ньому. Існують навіть програми, які можуть сказати точний час Вашої смерті. У когось це більше 60 років, а у когось три дні… Молода медсестра встановила собі цей додаток, що їй показав страшні цифри. І поки воно не помилялося… Тільки за звичайною іграшкою стоїть щось більш страшне, ніж просто смерть. І для того, щоб вижити, потрібно обдурити додаток і саму долю.

 

ОПИС ФІЛЬМУ “Готель Едельвейс

img
Жанр комедія
 
Тривалість 90хв.
 
Країна Україна
 
Режисер Юрій Рудий
 
Прем’єра 21 листопада 2019
 
Актори Сергій Комаровський Анна Кузіна Катерина Рубашкіна Василь Вірастюк Вікторія Булітко Олексій Колесник Артемій Єгоров Наталя Васько

СЮЖЕТ

Алекс – звичайний такий мільйонер. Як і всі багатії, він хоче збільшувати кількість нулів на своєму банківському рахунку, і готовий заради цього на будь-які навіть найнебезпечніші авантюри. Він дізнався про один готель десь у глушині посеред гір, під яким є величезні поклади золота. Це місце може зробити його мільярдером, потрібно тільки оселитися на пару днів і завести хороші стосунки із власником готелю. А ще краще буде зачарувати його дочку Іріт й одружитися з нею, щоб права на землю передалися згодом Алексу. Тільки от не думав олігарх, що закохається в дівчину… А ще всю справу ускладнюють таємні заручини Ірит і те, що про золоте родовище знає не тільки Алекс.  

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *