“Джон Уік 3”, “Геній і безумець”, “Золота молодь”, “Танцюй серцем” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті в Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 4 нові фільми: “Джон Уік 3”, “Геній і безумець”, “Золота молодь”, “Танцюй серцем”

ОПИС ФІЛЬМУ “Джон Уік 3

img

Рік: 2019
Жанр: бойовик, кримінал, трилер
Тривалість: 122хв.Країна: США

Режисер(и): Чад Стахелськи

Студія: Lionsgate, Summit Entertainment, Thunder Road Pictures

Актори: Кіану Рівз, Холлі Беррі, Іян МакШейн, Лоуренс Фішберн, Марк Дакаскос, Азія Кейт Діллон, Анжеліка Г’юстон, Джейсон Манцукас, Ленс Реддік, Джером Флінн

Сюжет

Настав час іти на спочинок – Джон Вік це розуміє та вирішує зав’язати з тим світом, у якому він існував так багато років. Але все не так просто, як йому би хотілося. Піти із клану найманих убивць за своєю волею просто неможливо. Джон відступив від кодексу ассасинів, убивши одного із членів гільдії, що автоматично зробило його людиною поза всіма законами. За голову “Баби Яги” оголошено нагороду 14 мільйонів доларів – солідна мотивація вбити всього-на-всього одну людину. Ціла армія найманих убивць із усього світу ризикнуть зустрітися віч-на-віч із Джоном Віком, щоб забрати цю нагороду собі.

ОПИС ФІЛЬМУ “Геній і безумець

img
Рік: 2019
Жанр: біографія, детектив, драма, трилерТривалість: 124хв.

Країна:

Режисер(и): Фарад Сафініа

Студія: Fastnet Films

Актори: Мел Ґібсон, Шон Пенн, Наталі Дормер, Джеремі Ірвін, Дженніфер Ель, Стівен Діллейн, Едді Марсан, Йоан Ґріффід, Стів Куґан, Ейдан МакАрдл

СЮЖЕТ

Цю історію мало хто знає. Вона розповість про створення одного з перших видань всесвітньо відомого Оксфордського словника англійської мови. Найбільше винен у появі на світ цієї книги колишній лікар Вільям Честер Майнор, який у той час був пацієнтом у притулку для божевільних злочинців (убив перехожого). Саме він представив у словник більше 10000 записів. Допоміг йому цю книгу видати в 1857 році професор Джеймс Мюррей, глава комітету з нагляду, талановитий лінгвіст. Він не міг видати величезний словник своїми силами, тому використовував те, що зараз можна назвати “краудсорсінг” – допомога багатьох таких же філологів-волонтерів. Так творилася історія.

ОПИС ФІЛЬМУ “Золота молодь

Оригінальна назва Une jeunesse dorée

Жанр драма

Тривалість 118 хв

Режисер Єва Іонеско, Саймон Лібераті

Сценарій Єва Іонеско

Країна Франція, Бельгія

Прем’єра 16 травня 2019

Актори Ізабель Юппер, Галатея Беллуджі, Мельвіль Пупо, Лукас Йонеско

СЮЖЕТ

Париж, 1979 рік. Молоді закохані зустрічають богемну подружню пару Люсіль і Юбера, чия досвідченість ввергає юних героїв в пучину спокус.

 

ОПИС ФІЛЬМУ “Танцюй серцем

Оригінальна назва Let’s Dance

Жанр драма, комедія, музика

Тривалість 109 хв

Режисер Ладіслас Шолль

Сценарій Ладіслас Шолль, Йоріс Моріо

Країна Франція, Бельгія

Прем’єра 16 травня 2019

Актори Райан Бенсетті, Алексія Джордано, Гійом де Тонкедек

СЮЖЕТ

Енергія танцю, нестримний ритм і биття серця – заради цього Джозеф готовий відмовитися від усього і відправитися на битву кращих хіп-хоп танцюристів планети. У Парижі він зустрічає Хлою, яка проходить відбір в легендарну балетну трупу Нью-Йорка. Разом вони мріють створити неймовірне поєднання стилів, яке вразить весь світ.

 

 

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY або на сайті ifcityevent.com.

Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *