“Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда”, “Вдови”, “Бути Астрід Ліндгрен” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті у Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 3 нові фільми: “Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда”, “Вдови”, “Бути Астрід Ліндгрен” у Івано-Франківську

ОПИС ФІЛЬМУ “Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда

Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда
Рік: 2018
Режисер: Девід Йейтс
Жанр: пригоди, сімейний, фентезі
Прем’єра (в Україні): 2018-11-15
Прем’єра (у світі): 2018-11-15
Вікові обмеження (років): 12
В ролях:Едді Редмейн, Джуд Лоу, Джонні Депп, Кетрін Вотерстон, Езра Міллер
Сюжет

Продовження пригод у магічному потерріани. Ньют Скамандер разом із МАКОСША (Магічний Конгрес США) зумів полонити неймовірно небезпечного темного чарівника Гелерта Гріндельвальда. Не дивлячись на всі запобіжні заходи, маг усе-таки зміг утекти. Цей ув’язнення ще більше запалило в ньому бажання правити світом. Гріндевальд зібрав навколо себе тих, хто як і він жадає влади, хто хоче правити маглами.

Проти такого розвитку подій ще один могутній чарівник – Альбус Дамблдор. Разом зі своїм колишнім студентом Ньютом Скамандером, він готовий ризикнути всім, щоб зупинити Гріндевальда. Магічний світ усе більше під загрозою. Навіть найстійкіші відносини пройдуть величезні випробування.

ОПИС ФІЛЬМУ “Вдови

Вдови
Рік: 2018
Країна: США, Великобританія
Режисер: Стів МакКуін
Жанр: драма, кримінал, трилер
Прем’єра (в Україні): 2018-11-15
Прем’єра (у світі): 2018-11-14
Тривалість: 129 хв
Вікові обмеження (років): 16
В ролях:Віола Девіс, Мішель Родрігес, Елізабет Дебікі, Сінтія Еріво, Колін Фаррелл
Сюжет

У Чикаго настали дуже смутні часи, де кожен виживає як може. Деякі навіть роблять цей такий небезпечний крок у злочинний світ. Небезпечний він ще й тому, що назад вже нічого повернути буде неможливо. Після одного невдалого пограбування чотири жінки залишилися вдовами – їхніх чоловіків убили на справі. У цих жінок не залишилося нічого – тільки борги їхніх чоловіків. Це ж їх і об’єднує. У цьому світі, повному злочинності, бідності і корупції, ці жінки розуміють, що не можна бути слабкими, що треба диктувати свої правила. Вони вирішили закінчити те, що почали їхні чоловіки. І вони знайдуть тих, хто їх підставив.

ОПИС ФІЛЬМУ “Бути Астрід Ліндгрен

Бути Астрід Ліндгрен
Рік: 2018
Країна: Швеція, Данія
Режисер: Пернілла Фішер Крістенсен
Жанр: біографія, драма
Прем’єра (в Україні): 2018-11-15
Прем’єра (у світі): 2018-11-14
Тривалість: 123 хв
Вікові обмеження (років): 12
В ролях:Альба Ауґуст, Тріне Дюрхольм, Марія Бонневі, Бьорн Ґустафссон
Сюжет

Коли письменниця Астрід Ліндгрен була ще зовсім маленькою, щось дуже глибоко на неї вплинуло – якась магія та багато подій її дитинства. Вона ніколи не була спокійною дитиною, завжди вирізнялися з-поміж своїх ровесників. Дівчинка росла в дуже релігійній сім’ї, але це було не для Астрід. Вона вирішила боротися проти законів суспільства й іти за тим, що велить її серце. Асирід працювала в редакції журналу “Блумберг”, наодинці виховувала маленького сина та дарувала мільйонам дітей по всьому світу позитивні емоції. Її персонажі, будучи зовсім маленькими, могли боротися проти цілого світу. І це надихало. І за це її полюбив весь світ.

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *