“Праведник 2”, “М’ята”, “Таємний щоденник Симона Петлюри” “Монахиня” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті у Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 4 нові фільми: “Праведник 2 ”, “М’ята”, “Монахиня” та “Таємний щоденник Симона Петлюри” у Івано-Франківську

ОПИС ФІЛЬМУ “Праведник 2

Праведник 2
Рік: 2018
Країна: США
Режисер: Антуан Фукуа
Жанр: бойовик, кримінал
Прем’єра (в Україні): 2018-09-06
Прем’єра (у світі): 2018-09-06
Вікові обмеження (років): 16
В ролях:Дензел Вашинґтон, Педро Паскаль, Білл Пуллман, Мелісса Лео, Джонатан Скарф
Сюжет
Працюючи таксистом, кожен день можна послухати десятки, а то й сотні найцікавіших історій. Роберт МакКол колись був одним із найкращих агентів ЦРУ. Але роки беруть своє, давно пора відпочити, покататися містом і заробити собі на цьому трохи грошей. Але чоловік далеко не такий простий, яким здається на перший погляд. У вільний час він вершить правосуддя, караючи поганих хлопців. Варто відзначити, що це у нього виходить краще за всіх. Він покарає кожного бандита, який робить щось не так. І коли постраждає один із друзів Роберта, він уб’є кожного, хто був причетний. Він почне війну, яку зобов’язаний виграти.

 

ОПИС ФІЛЬМУ “М’ята

М’ята
Рік: 2018
Країна: США
Режисер: П’єр Морель
Жанр: бойовик, драма, трилер
Прем’єра (в Україні): 2018-09-06
Прем’єра (у світі): 2018-09-06
Вікові обмеження (років): 16
В ролях:Дженніфер Ґарнер, Джон Ґаллагер мл, Джон Ортіц, Енні Ілонзе, Хуан Пабло Раба
Сюжет

Що буде, якщо у людини забрати все, чим вона дорожила? Їй нема чого буде втрачати. Молода мати та дружина Райлі Норз саме з таких. Зовсім недавно у неї був люблячий чоловік і прекрасна дочка. Але вулична перестрілка забрала у Райлі обох дорогих людей. Вижила тільки жінка, метою якої стало добитися справедливості. Їй довелося зіткнутися на цьому шляху із брудними поліцейськими, корумпованими юристами і несправедливими суддями – в загальному, усе стоїть проти звершення справжнього правосуддя. Не витримавши такого, Райлі вирішила виїхати з міста на кілька років… Дівчина тренувалася і тепер стала машиною для вбивств. У неї буде своє правосуддя, яке неможливо підкупити нічим.

ОПИС ФІЛЬМУ “Монахиня

Монахиня
Рік: 2018
Країна: США
Режисер: Корін Харді
Жанр: детектив, трилер, жахи
Прем’єра (в Україні): 2018-09-06
Прем’єра (у світі): 2018-09-06
В ролях:Таісса Фарміга, Шарлотта Хоуп, Деміан Бішир, Інгрід Бісу, Йонас Блоке, Лілі Бордан
Сюжет

Ця історія сталася вельми давно. Серед лісів і гір загадкової Румунії стоїть самотній монастир, де відбуваються страшні події. Одна з черниць вчинила жахливий гріх – вона покінчила життя самогубством. Тепер її дух буде бродити монастирем і забирати до себе інші невинні душі. Розслідувати цю справу з самого Ватикану відправили священика з не найкращою репутацією та молоду послушницю, якій ця сама черниця не раз приходила у видіннях. Після прибуття вони розуміють, що цей замок у Румунії сповнений злих духів. Знайшовши на одних із дверей видряпаний напис “Тут закінчується Бог”, починаєш розуміти, що не тільки життя, а й віра людей пройде нелегке випробування.

ОПИС ФІЛЬМУ “Таємний щоденник Симона Петлюри

Таємний щоденник Симона Петлюри
Рік: 2018
Країна: Україна
Режисер: Олесь Янчук
Жанр: біографія, драма, історія
Прем’єра (в Україні): 2018-09-06
Прем’єра (у світі): 2018-09-06
Тривалість: 123 хв
В ролях:Сергій Фролов, Ірма Вітовська, Богдан Бенюк, Євген Нищук, Олег Треповський
Сюжет

Симон Петлюра – одна із найвідоміших персон в історії України. Він був біля витоків створення Української держави в 1918 році. Голова Директорії, Головний отаман УНР, а згодом – емігрант у Франції. Це все про Симона. Саме в цій європейській країні Петлюра написав свій таємний щоденник, де описав всі події отримання незалежності УНР. Незалежності, яку не судилося втримати. Усі персони в житті Симона, усі його рішення були в цих записах. Там була все його життя, яке забрали… Нещадно вбили руками Самуїла Шварцбарда. Це останні дні великого українця, які записані в щоденниках.

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY. Завантажуйте на свій смартфон.www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *