“Розкрадачка гробниць: Лара Крофт”, “Земля привидів”, “Шерлок Гномс” і “Посттравматична рапсодія” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті у Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 4 нові фільми: “Розкрадачка гробниць: Лара Крофт”, “Земля привидів”, “Шерлок Гномс” і “Посттравматична рапсодія”

ОПИС ФІЛЬМУ “Розкрадачка гробниць: Лара Крофт

Розкрадачка гробниць: Лара Крофт

Розкрадачка гробниць: Лара Крофт

Рік: 2018
Країна: США
Режисер: Роар Утхауг
Жанр: бойовик, пригоди
Прем’єра (в Україні): 2018-03-15
Прем’єра (у світі): 2018-03-15
Тривалість: 118 хв
Вікові обмеження (років): 16
В ролях:Алісія Вікандер, Волтон Гоггінс, Деніел Ву, Домінік Вест
Сюжет

Коли юна Лара Крофт була ще зовсім підлітком, її ексцентричний батько відправився в неймовірно небезпечну експедицію в пошуках пригод. І не повернувся. Дівчинці залишилася його дуже прибуткова багатомільйонна імперія, але Лара хоче створювати свою історію, а не жити на спадщину батька. Тепер уже 21-річна дівчина працює кур’єром, розвозячи посилки на своєму байці Лондоном. Цього їй вистачає, щоб зводити кінці з кінцями. Але ось випадковість приводить Крофт до таємного притулку батька. Там вона більше дізнається про нього, знаходить його послання. Там говориться про гробницю “Матір смерті” та про якийсь клан “Трійця”, який потрібно зупинити. Дівчина готова кинути все, щоб пуститися в цю відчайдушну пригоду та рятувати світ.

 

ОПИС ФІЛЬМУ “Земля привидів

Земля привидів

Земля привидів

Рік: 2018
Країна: Франція, Канада
Режисер: Паскаль Ложьє
Жанр: трилер, жахи
Прем’єра (в Україні): 2018-03-15
Прем’єра (у світі): 2018-03-15
Вікові обмеження (років): 16
В ролях:Крістал Рід, Тейлор Гіксон, Роб Арчер, Емілія Джонс
Сюжет

Коллін і її дві дочки-підлітки Бет і Віра вирішили переїхати до будинку тітки жінки, адже та зовсім недавно відійшла з цього світу. Те, що чекало їх у першу же ніч, залишило величезний відбиток на життя кожної із сім’ї – на будинок напав лютий убивця, який за будь-яку ціну хотів крові. Коллін зібрала всі свої жіночі сили, щоб захистити дочок, і це в неї вийшло. Але ось з того моменту пройшло 16 років. Бет стала популярною письменницею, автором кількох книг у жанрі жахів. Її найкраща книга “Випадок у країні привидів” продається неймовірними тиражами. Віра же стала депресивною, її переслідує параноя. Дочки і мама знову зійшлися в тому самому будинку, і тоді їхні найгірші кошмари втілюються в життя.

 

 

ОПИС ФІЛЬМУ “Шерлок Гномс

Шерлок Гномс

Шерлок Гномс

Рік: 2018
Країна: США, Великобританія
Режисер: Джон Стівенсон
Жанр: анімація, комедія, сімейний, фентезі
Прем’єра (в Україні): 2018-03-15
Прем’єра (у світі): 2018-03-15
Вікові обмеження (років): 6
В ролях:Джонні Депп, Емілі Блант, Джеймс МакЕвой
Сюжет

Гномео та Джульєтта переїжджають до Лондона. Ох, скільки всього нового їх чекає, скільки пригод і відкриттів. Весна вже зовсім близько, тому всі садові гноми готуються до неї як можуть. Але по величезному мегаполісі проходить серія викрадень їхніх побратимів. Тепер кожен садовий гном боїться за свою цілісність, адже забрати можуть і його. І сталося найстрашніше – викрали всіх друзів Гномео і Джульєтти, тільки цю любовну парочку пронесло. Шукати зниклих гномів готовий найкращий сищик на Землі – Шерлок Гномс. Він разом зі своїм постійним супутником Ватсоном зробить усе можливе, щоб урятувати існування садових гномів.

 

 

ОПИС ФІЛЬМУ “Посттравматична рапсодія

Посттравматична рапсодія

Посттравматична рапсодія

Рік: 2018
Режисер: Павло Когут
Жанр: Кіновистава
Прем’єра (в Україні): 2018-03-15
Прем’єра (у світі): 2018-03-15
Вікові обмеження (років): 16
В ролях:Назар Борушок, Максим Зерко, Владислав Фуківський, Тарас Компаніченко
Сюжет

Посттравматична рапсодія  – українська епічна драма, знята режисером Павлом Когутом, екранізація однойменної п’єси Дмитра Корчинського. Стрічка розповідає про бійця добровольчого батальйону Сашка, що, виживши після обстрілу під Іловайськом, пробирається до своїх  – і зустрічає дорогою найнеочікуваніших супутників і ворогів. Прем’єра запланована на кінець січня 2018.

 

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY. Завантажуйте на свій смартфон.

www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *