“Ліно”, “Міф” і “П’ятдесят відтінків свободи” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті у Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 3 нові фільми: “Ліно”, “Міф” і “П’ятдесят відтінків свободи”

ОПИС ФІЛЬМУ “Ліно

Ліно

Ліно

Рік: 2018
Країна: Бразилія
Режисер: Рафаель Рібас
Жанр: анімація, сімейний
Прем’єра (в Україні): 2018-02-08
Прем’єра (у світі): 2018-02-08
Тривалість: 94 хв
Вікові обмеження (років): 6
В ролях:Селтон Мелу
Сюжет

Ліно з самого дитинства виховувався так, що повинен радіти й тому, що є. Нехай у нього не найкраща квартира, але не живе на вулиці. Та й робота не найжахливіша – бути аніматором у костюмі величезного кота. Так, діти знущаються над ним як можуть, але діти – це ж прекрасні створіння. Та й на любовному фронті в Ліно нічого не виходить. Він не витримує та вирішує щось змінити у своєму житті, щоб воно стало зовсім іншим. Для цього Ліно звертається до мага, який говорить, що може зробити все, що завгодно. Той обіцяє змінити життя Ліно та, трохи перестаравшись, перетворює хлопця на величезного кота, що говорить. Напевно, Ліно пошкодує про ці зміни, але тепер йому треба ще й пройти безліч випробувань, щоб повернути справжнього себе.

 

ОПИС ФІЛЬМУ “Міф

Міф

Міф

Рік: 2017
Країна: Україна
Режисер: Леонід Кантер, Іван Ясній
Жанр: документальний
Прем’єра (в Україні): 2018-02-02
Прем’єра (у світі): 2018-02-02
Тривалість: 63 хв
Вікові обмеження (років): 16
Сюжет

«МІФ» – новий фільм авторів стрічки Добровольці Божої Чоти – Леоніда Кантера та Івана Яснія – розповідає історію життя та загибелі Василя Сліпака – оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом. Фільм вийде на екрани кінотеатрів у січні 2018 року. Василь народився у Львові, але завдяки унікальному голосу вигравав конкурс за конкурсом і, зрештою, переїхав до Франції, де прожив 19 років. Там він мав усе, що ми звикли називати «щастям»: ім’я, успішну кар’єру на світових оперних сценах, вірних друзів і кохання. Він брав активну участь у Революції Гідності, очоливши демонстрації у Франції, а згодом долучився й до волонтерського руху, допомагаючи Україні. Здавалося б, робив більш ніж достатньо, як для людини творчої професії. Але Василь вирішив залишити сцену та кар’єру в Європі й стати до лав добровольців, коли в його рідну країну прийшла війна. Під час виконання бойової задачі Василь «МІФ» Сліпак загинув від кулі снайпера.

 

 

ОПИС ФІЛЬМУ “П’ятдесят відтінків свободи

П'ятдесят відтінків свободи

П’ятдесят відтінків свободи

Рік: 2018
Країна: США
Режисер: Джеймс Фоулі
Жанр: драма, мелодрама
Прем’єра (в Україні): 2018-02-07
Прем’єра (у світі): 2018-02-07
Вікові обмеження (років): 16
В ролях:Дакота Джонсон, Джеймі Дорнан, Тайлер Геклін, Аріель Кеббел
Сюжет

Крістіан й Ана тепер містер і місіс Грей. Усі їх сварки, усе найгірше позаду, і вони можуть насолоджуватися світлим майбутнім у компанії один одного. Ніякі примари з шафи минулого більше не повинні турбувати спокійне та багате життя сімейства Грей. Крістіан готовий обсипати свою дружину усіма грошима світу, дозволяє собі купити розкішний будинок, з’їздити на вихідні на курорт. Але їхнє життя не може бути настільки прекрасним апріорі. Із минулого Ани з’являється чоловік, який хоче її вбити. Цей привид небезпечніший за всіх минулих, і його потрібно обов’язково побороти. Це буде фінал історії.

 

 

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY. Завантажуйте на свій смартфон.

www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *