“Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті” та “Дрібничка на день народження” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті у Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 2 нові фільми: “Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті” і “Дрібничка на день народження”

ОПИС ФІЛЬМУ “Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті

Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті

Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті

Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті
Рік: 2017
Країна: США
Режисер: Уес Болл
Жанр: бойовик, пригоди, фантастика
Прем’єра (в Україні): 2018-01-25
Прем’єра (у світі): 2018-01-25
Вікові обмеження (років): 12
В ролях:Ділан О’Брайєн, Кая Скоделаріо, Наталі Еммануель, Томас Броді Сенгстер
Сюжет

Томас із іншими глейдерами вже втікали з жахливого лабіринту, виживали в постапокаліптичному світі та ховалися від компанії ПОРОК. Вони існують у світі, де немає ліків від вірусу, що вразив більшу частину населення Землі. Деякі з людей команди Томаса (зокрема Мін-Хо й Тереза) з різних причин зараз у руках ПОРОКу. А ці тирани можуть зробити з ними що завгодно. Тому глейдерам потрібно повернутися за ними в найнебезпечніше місце – Останнє місто, справжній смертоносний лабіринт, де виживають далеко не всі. Але тільки там можна знайти вирішення всіх проблем і запитань. Не всі глейдери виживуть після цієї останньої місії.

ОПИС ФІЛЬМУ “Дрібничка на день народження”

Дрібничка на день народження

Дрібничка на день народження

Дрібничка на день народження
Рік: 2017
Країна: США
Режисер: Сьюзен Волтер
Жанр: драма, комедія
Прем’єра (в Україні): 2018-01-25
Прем’єра (у світі): 2018-01-25
Тривалість: 94 хв
Вікові обмеження (років): 16
В ролях:Шерон Стоун, Тоні Ґолдвін, Фамке Янссен, Еллен Берстин, Кейтлін Фіцджеральд
Сюжет

 День народження – прекрасне свято, яке люблять усі дітлахи. Але от коли ти вже доросла жінка, то кожен новий коло Землі навколо Сонця вважається вироком. Успішний дизайнер одягу на ім’я Сенна Бергес уже зовсім не молода, але все ще досить красива. Вона сподівається все-таки знайти щастя в любові. Але день народження – абсолютно не її свято, адже щороку в цей день з нею трапляється все, що завгодно. Сенна вічно потрапляє в дурні ситуації і страждає. Але ось їй нарешті пощастило знайти чоловіка, у якого закохалася з першого погляду. Тільки ось побачення призначено на день народження… Сенна вже навіть боїться уявити, що піде не так.

 

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY. Завантажуйте на свій смартфон.

www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *