“Темні часи”, “Все тільки починається” і “1+1=Весілля” у Івано-Франківську

Оновлення у прокаті у Івано-Франківських кінотеатрах (кінотеатр Космос, кінотеатр Люмьєр, кінотеатр Кінобум) 3 нові фільми: “Темні часи”, “Все тільки починається” і “1+1=Весілля”

ОПИС ФІЛЬМУ “Темні часи”

Темні часи

Темні часи

Історія про перший і вирішальний крок Вінстона Черчілля на посаді прем’єр-міністра Великобританії, який отримав владу при надзвичайних обставинах. Успіхи нацистської армії розбурхали британське співтовариство, але всупереч тиску і страху інших політиків Черчилль відмовляється йти на угоду з Гітлером.

ОПИС ФІЛЬМУ “Все тільки починається”

Все тільки починається

Все тільки починається

Вілла Капрі – справжній рай на Землі. Саме тут проживає свою старість колишній адвокат Дюк Дайвер, який потрапив під програму захисту свідків після однієї дуже великої справи. Зі свого відпочинку він зробив грандіозну нескінченну вечірку. Усі навколо люблять Дюка, і його стиль життя кожному у віллі припадає до душі. Тільки ось новоприбулий колишній агент ФБР Лео має характер жорсткіший і не збирається танцювати під дудку Дюка. Між чоловіками починається боротьба за звання альфа-самця Капрі. У тому числі, обидва хотіли б заволодіти увагою нової жінки Сазл. У той же час, за Дюком починає полювати мафія, використовуючи різні способи. Той попросив Лео, незважаючи на всі розбіжності, про допомогу, щоб урятувати себе ц урятувати весь Капрі.

Режисером і сценаристом фільму є Рон Шелтон, який раніше працював над проектами “Дархемські бики” (1988, номінація на “Оскар”), “Білі люди не вміють стрибати” (1992), “Бляшаний кубок” (1996).

У картині зіграли: Морган Фріман (“Утеча з Шоушенка” (1994), “Сім” (1995), “Крихітка на мільйон” (2004, “Оскар” за “Найкращу чоловічу роль другого плану”)), Томмі Лі Джонс ( “Втікач” (1994, “Оскар” за “Найкращу чоловічу роль другого плану”), “Люди в чорному” (1997), “Старим тут не місце” (2007)), Рене Руссо (“Містер Доля” (1990), “Смертельна зброя 3” (1992), “Афера Томаса Крауна” (1999)), Гленн Хедлі (“Відчайдушні шахрай” (1988), “Сержант Білко” (1996), серіал “Людина майбутнього”).

Реліз стрічки відбувся 1 грудня 2017 року на екранах Великобританії.

ОПИС ФІЛЬМУ “1+1=Весілля”

1+1=Весілля

1+1=Весілля

Організовувати найрізноманітніші заходи – дуже важке завдання. Із ним завжди успішно справляється Макс, для якого це стало роботою цілого життя, тим, що у нього найкраще виходить. Чоловік контролює кожну людину з персоналу: офіціантів, кухарів, фотографів та інших. Але існує одна маленька проблемка – прогрес не стоїть на місці, і вже віковому Максу доводиться переходити на текстові повідомлення, щоб можна було зручно спілкуватися з персоналом. Тільки ось автозаміна часто все псує чоловікові і ставить у найбільш незручні ситуації. Як же часто бідолаха Макс червоніє через свої повідомлень.

Дізнавайтеся розклад у кінотеатрі Космос, розклад у кінотеатрі Люмьєр, розклад у кінотеатрі Кінобум, вартість квитків на сеанси у мобільному додатку IFCITY. Завантажуйте на свій смартфон.

www.ifcity.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *